Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Proffsigt intryck!

  Har haft diverse typer av hårförlängningningar.. jag har haft inflätat, rings, tejp och även clips. Denna ser GRYMT bra ut i mitt väldigt tjocka, korta hår! Då man har en hel unghög som drar en i håret är det väldigt bekvämt att dessa inte rycker av ens eget hår, de sitter mer skonsamt fast, men ändå håller frisyren bra hela dagen! Rekommenderas!
  5 gillar
  • för 5 månader sedan
   Kan du visa bild när du har löshåret på 😍
   Gilla
 • Hårfärg som passar?

  Hej! Jag har precis fått hem BELLAMI HAIR BALAYAGE BY GUY TANG MOCHACHINO BROWN/DIRTY BLONDE hårclips och undrar om ni har en hårfärg som passar? Jag är just nu Brunsvart i huvudet och kommer nog behöva bleka håret några nyanser för att åter färga det "mochachino brun"? Finns det någon som vet vilken produkt jag söker? Mvh Amanda
  Gilla
  • för 11 månader sedan
   Jag färgade den svartbrun istället! Blev kanon!
   Gilla

Bellami Hair
Balayage By Guy Tang 220g Chocolate Brown Dirty Blonde

1 Betyg
4199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

OMBRE är ett vackert sätt att uppnå det solkyssta överjordiska utseende som varje flicka drömmer om.
Gå för en dramatisk kontrast eller en mjuk övergång och förhöj din look direkt!

Bellami Balayage kollektionen (ombre) är skapad i samarbete med hår geniet Guy Tang som är världsberömd för sin fantastiska teknik när det gäller just ombre. Vi gick till honom för att vi ville få fram en ombre som naturligt smälter in i ditt eget hår men som är mångdimensionell i både färg och djup.
Guy Tang har spenderat årtionden med att finslipa sin teknik och hans arbete har blivit en viral sensation. Nu kan du också delta i detta hår fenomen.
Vi bjuder in dig att frossa i Bellami Balayage by Guy Tang!

En Bellami Balayage by Guy Tang 220g Box innehåller:
Balayage 220g 56cm långt
- 220g 100% Remy Human hair
- Totalt 10 bitar
- Double Drawn
- 1st väska

- Tvätta gärna dina Bellami Hair extensions men undvik att tvätta dem om det inte verkligen behövs. När du tvättar dem bör du undvika shampo som innehåller sulfater. Leave -in conditioners och hårinpackningar förlänger livslängden på dina Bellamis.

- Du kan färga dina Bellami Hair extensions, vi rekommenderar dock att du tar dem till en erfaren frisör, vissa nyanser tex Balayage och de ljusa blonda nyanserna är redan väldigt blekta och behandlade och de klarar inte vilken behandling som helst.

OBS "Kan jag färga mitt Bellami löshår? Våra förlängningar från Bellami Hair är 100% mänskligt hår som har gått igenom sin egen färgningsprocess, och även om de konstruerades för att acceptera färg föreslår vi att du får en professionell åsikt av en erfaren colourist. Färgning kan leda till förkortning av dina BELLAMI's livslängd och kan eventuellt skada löshåret om det inte görs korrekt. Vi rekommenderar att du inte bleker håret eller använder blekningsmedel.

Vi rekommenderar inte att du färgar våra Balayage eller Ombre löshår eftersom de redan har bearbetats flera gånger. På grund av behandlingen de har gått igenom tar de inte färgning väl.

Tänk på att om du väljer att färga dina BELLAMI"s är det upp till kundens diskretion och gjort på egen risk. Reklamationer på grund av misslyckade färgnings försök godkänns ej."

Köps ofta tillsammans

4428:-
4717:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019