1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 15 betyg
2
0
4
2
7
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 6 dagar sedan

  Färg

  Om jag har färgen M7.3/10.8 i Rapunzels löshår, vilken färg i Bellamis är de jag ska ha isånafall? :)
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Off black

  Så otroligt fint löshår, super kvalité. Färgen Off black var i exakt samma färg som mitt eget.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Fråga

  hej, har alltid velat testa detta hår. har väldigt höga krav på mitt löshår och använder de bästa brassillianska håren med livslängd upp till minst ett år. är detta något för mig värt att testa? Hittar även ingen direkt info om hur håren fästs etc mvh lisa
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Lisa Maria! Detta är ett löshår av hög kvalité och det fästs med clips.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Aysha

  Hej när kommer off black?
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bellami bellisima jet Black

  Hej. Vet ni på ett ungefär då jet black bellisima kommer in igen? :) har bevakat den men vill ändå veta på ett ungefär så det inte tar flera veckir :)
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hejsan :)
   Inom en vecka beräknas löshåret att finnas i lager.
   Gilla

Bellami Hair
Löshår Bellissima 220g Ash Blonde

15 Betyg
2799:-

Fler nyanser

Ash Blonde (60) är en kall platina blond nyans med gyllene undertoner.

Bellami Bellissima är 56cm långt och innehåller 220g hår. Detta löshår är rakt och designat för att se något uppklippt ut med lite längre längder baktill, vilket ger ett väldigt naturligt resultat. Passar de flesta hårlängder & tjocklekar.

(Är du ute efter väldigt mycket volym rekommenderar vi att du istället väljer Bellami Boo- Gatti, Lilly Hair eller Khaleesi. För ett super långt hår rekommenderar vi att du väljer Bellami Magnifica som är hela 61cm långt.)

Bellami erbjuder inte bara extremt lyxiga löshår som är tjocka från rot till topp, utan de använder sig av särskilt utformade klämmor med en unik silikonremsa.
På grund av detta kan du njuta av läckra lockar utan att skada ditt eget hår.
Framför allt så kommer ditt Bellami löshår att sitta säkert på plats, utan att du behöver använda hårspray eller tupera ditt hår.
Bellami Clip-in extensions produceras med 100% Remy Human Hair. På grund av detta smälter Bellami Hair naturligt in i ditt eget hår och kan tvättas, fönas, plattas och/ eller lockas med varma styling verktyg, precis som ditt eget hår!

En Bellami Bellissima Box innehåller:
- 220g, 56cm långt 100% Remy Human Hair
- Totalt 10 bitar hår.

- Tvätta gärna dina Bellami Hair extensions men undvik att tvätta dem om det inte verkligen behövs. När du tvättar dem bör du undvika shampo som innehåller sulfater. Leave -in conditioners och hårinpackningar förlänger livslängden på dina Bellamis.

- Du kan färga dina Bellami Hair extensions, vi rekommenderar dock att du tar dem till en erfaren frisör, vissa nyanser tex Balayage och de ljusa blonda nyanserna är redan väldigt blekta och behandlade och de klarar inte vilken behandling som helst.

OBS "Kan jag färga mitt Bellami löshår? Våra förlängningar från Bellami Hair är 100% mänskligt hår som har gått igenom sin egen färgningsprocess, och även om de konstruerades för att acceptera färg föreslår vi att du får en professionell åsikt av en erfaren colourist. Färgning kan leda till förkortning av dina BELLAMI's livslängd och kan eventuellt skada löshåret om det inte görs korrekt. Vi rekommenderar att du inte bleker håret eller använder blekningsmedel.

Vi rekommenderar inte att du färgar våra Balayage eller Ombre löshår eftersom de redan har bearbetats flera gånger. På grund av behandlingen de har gått igenom tar de inte färgning väl.

Tänk på att om du väljer att färga dina BELLAMI"s är det upp till kundens diskretion och gjort på egen risk. Reklamationer på grund av misslyckade färgnings försök godkänns ej."

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019