2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 18 betyg
2
0
4
4
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Magiskt tjock och fint löshår!

  Jag tycker verkligen att håret från Bellami är utav superkvalitet! Det är aningen dyrare men du får även finare hår för pengarna. Jag är kopparfärgad och tog färgen chestnut brown, den såg både ljusare och mer koppriga ut på filmen som visade färgerna. Dock så är den brun med lite koppartoner irl och därav 4 stjärnor ist för 5. Jag använde lykos färgbomber i färgerna Golden copper & dark copper och blandade för att få en bättre färg. Håret blev super efter det! Används dagligen och tappar inte mkt hårstrån vid borstning. Det är också ’tjockt hela vägen’ vilket är det finaste då det inte blir tunt och stripigt i topparna.

  ÄLSKAR och rekommendera ❤️
  Vill ni se mer av håret så kan ni gå in på Josephine Kyllerman Beauty på Youtube, där har jag det i i de senaste videosarna:) #tävling
  3 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Hårträns ?

  Hej vill sy in mitt hår men ser inte på bilderna om löshåret är en hårträns?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hejsan ✨
   Detta är ett clipon set som du klipper fast i håret 😊👍
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Chestnut brown

  Hej! När får ni in chestnut brown 220 g igen?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Katarina 🦄 Vi väntar på en leverans av denna som bör vara inne snart. Tryck Bevaka så får du ett mail när den finns i lager igen. Ha en riktigt bra dag 🐳
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Hej

  Hej kan man få den hårfärgen som på bild på löshåret (ash Brown) isåfall hur ?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Adla😊 Oj det är svårt att svara på då jag inte kan se dig. Återkom gärna med en bild på ditt hår och vad du önskar via mail så skall jag försöka hjälpa dig.
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Sy in

  Har ni bellamishår som man kan sy in eller tejp ?
  Gilla
  • för 4 månader sedan
   Det borde ni verkligen ta in! Hade dött för tejpen! <3
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Bandet

  Hej, Vill gärna testa det här hårbandet men är livrädd att det ska gå sönder och trilla ut jag hade dött. Har ni helt ärligt haft några reklamationer där banden har gått sönder? Hur säkra är dom?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej! Dessa är superbra och vi har inte haft några reklamationer på dessa band👍
   Gilla

Bellami Hair
Löshår Bellissima 220g Strawberry Blonde

18 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Fler nyanser

Strawberry Blonde (27) är en platina blond nyans med subtila varma rödaktiga undertoner.

Bellami Bellissima är 56cm långt och innehåller 220g hår. Detta löshår är rakt och designat för att se något uppklippt ut med lite längre längder baktill, vilket ger ett väldigt naturligt resultat. Passar de flesta hårlängder & tjocklekar.

(Är du ute efter väldigt mycket volym rekommenderar vi att du istället väljer Bellami Boo- Gatti, Lilly Hair eller Khaleesi. För ett super långt hår rekommenderar vi att du väljer Bellami Magnifica som är hela 61cm långt.)

Bellami erbjuder inte bara extremt lyxiga löshår som är tjocka från rot till topp, utan de använder sig av särskilt utformade klämmor med en unik silikonremsa.
På grund av detta kan du njuta av läckra lockar utan att skada ditt eget hår.
Framför allt så kommer ditt Bellami löshår att sitta säkert på plats, utan att du behöver använda hårspray eller tupera ditt hår.
Bellami Clip-in extensions produceras med 100% Remy Human Hair. På grund av detta smälter Bellami Hair naturligt in i ditt eget hår och kan tvättas, fönas, plattas och/ eller lockas med varma styling verktyg, precis som ditt eget hår!

En Bellami Bellissima Box innehåller:
- 220g, 56cm långt 100% Remy Human Hair
- Totalt 10 bitar hår.

- Tvätta gärna dina Bellami Hair extensions men undvik att tvätta dem om det inte verkligen behövs. När du tvättar dem bör du undvika shampo som innehåller sulfater. Leave -in conditioners och hårinpackningar förlänger livslängden på dina Bellamis.

- Du kan färga dina Bellami Hair extensions, vi rekommenderar dock att du tar dem till en erfaren frisör, vissa nyanser tex Balayage och de ljusa blonda nyanserna är redan väldigt blekta och behandlade och de klarar inte vilken behandling som helst.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter