5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 5 betyg
0
0
0
0
5
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Älskar det!!

  Beställde färgen butter blonde och tvättade den med lite silver schampo för att få kallare nyans men gud vad nöjd jag är. Värt var enda krona!! Jag har super kort och tjock hår och dessa clips har så himla mycket hår får jämt komplimanger angående håret funkar super bra bästa kvalitén jag har aldrig haft så bra löshår som denna 10/10 😍😍😍😍
  12 gillar
  • för 1 månad sedan
   Ja Frida det är boogatti i färgen butter blond 😊
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Retur

  Vad är returpolicy? Finns det någon hårslinga i förpackningen man kan ta ut och känna och kolla färgen på utan att bryta upp hela? Och om färgen är fel och man vill byta hur gör man då?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Sophia Elisabeth
   Det ligger en förpackning med hår i denna kartong, längst ner på den förpackningen hittar du en liten del med testslinga så att du kan stämma av nyans och klämma och känna. 😍
   Bryter du stora förpackningen gäller ej returrätten.

   Hör av dig om du har frågor eller funderingar.

   Önskar dig en finfin dag. ❤
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Bellami Boo Ghatti Jet Black

  Hej! När får ni inn Jet Black?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Sadije!
   Jet Black finns nu på lager och går bra att beställa 😊👍
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Butter blond

  Hej! Kommer ni få in butter blond i Boo Gatti igen? Hittar den inte.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Emma!
   Nej tyvärr så har Butter Blonde i Boo Gatti utgått och vi kommer inte att ha den till försäljning.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Välja rätt färg

  Hej. Jag har svårt att veta vilken hårfärg som är rätt för mig. Det hänger mellan chestnut och dirty brown. När man tittar på videon så ser färgerna annorlunda ut än på färgkatan. Min frisör blandar 7.0 medium blonde och 8.1 light ash blonde 50%var. Vilken färg skulle ni råda mig att välja?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Rania! Chestnut är lite varm och brun i nyansen så då skulle jag nog hellre tro på Dirty Blonde dock är även den varm i nyansen. Det finns en testslinga med i paketet så att man kan jämför med sitt hår utan att bryta förpackningen.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Butter Blonde

  Hej, när får ni in butter blonde?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Sandra!
   Tyvärr har Butter Blonde lite längre leveranstid och jag törs inte säga när vi får in den igen. Tryck gärna på bevaka så får du ett meddelande då den finns att köpa igen 👍😊
   Gilla

Bellami Hair
Löshår Boo Gatti 340g Chestnut Brown

5 Betyg
2449:-Rek. pris 3999:-35

Fler nyanser

Är du ute efter både längd och mycket volym samt en riktig wow effekt så är detta löshåret för dig!

Bellami BOO -GATTI är Bellamis första 2 in 1 Clip -in hårförlängnings set. Med sina 340g och 56cm i längd är detta Bellamis tjockaste och lyxigaste löshår någonsin!
Varje box innehåller en 120g volym weft (bit) och en uppsättning av 6st mindre bitar på totalt 220g.

Bär båda uppsättningarna för totalt 340g hår och en extremt lyxig Hollywood look, eller rocka volymbiten på egen hand för att addera lite oomph till ditt hår.
120g volym biten är perfekt för att skapa avundsvärda hästsvansar, buns, flätor och mycket mer!

(För ett super långt hår rekommenderar vi att du väljer Bellami Magnifica som är hela 61cm långt. Är du ute efter en lite mer naturlig look med lagom volym & längd (passar de flesta) rekommenderar vi Bellami Bellissima, Bambina eller Balayage by Guy Tang.)

En Bellami BOO -GATTI Box innehåller:
- 340g 56cm långt 100% Remy human hair uppdelat i:
- 1 bit på 120g
- 6 bitar på totalt 220g
- 1st Bellami förvarings set bestående av 1st hängare & 1st väska.

- Tvätta gärna dina Bellami Hair extensions men undvik att tvätta dem om det inte verkligen behövs. När du tvättar dem bör du undvika shampo som innehåller sulfater. Leave -in conditioners och hårinpackningar förlänger livslängden på dina Bellamis.

- Du kan färga dina Bellami Hair extensions, vi rekommenderar dock att du tar dem till en erfaren frisör, vissa nyanser tex Balayage och de ljusa blonda nyanserna är redan väldigt blekta och behandlade och de klarar inte vilken behandling som helst.OBS "Kan jag färga mitt Bellami löshår? Våra förlängningar från Bellami Hair är 100% mänskligt hår som har gått igenom sin egen färgningsprocess, och även om de konstruerades för att acceptera färg föreslår vi att du får en professionell åsikt av en erfaren colourist. Färgning kan leda till förkortning av dina BELLAMI's livslängd och kan eventuellt skada löshåret om det inte görs korrekt. Vi rekommenderar att du inte bleker håret eller använder blekningsmedel.

Vi rekommenderar inte att du färgar våra Balayage eller Ombre löshår eftersom de redan har bearbetats flera gånger. På grund av behandlingen de har gått igenom tar de inte färgning väl.

Tänk på att om du väljer att färga dina BELLAMI"s är det upp till kundens diskretion och gjort på egen risk. Reklamationer på grund av misslyckade färgnings försök godkänns ej."

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020