Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  I like it!

  Jag tycker väldigt mycket om den här produkten. Färgen jag köpte var Iris!
  Man kan använda dessa färger på en halv miljon sätt, men jag har mest nyttjat dem som ögonskuggor :) De är pigmenterade, dryga och skimrande. Produkten är väldigt lätt att applicera, men eftersom den är ett pulver får man räkna med lite spill. Jag föredrar personligen att fukta borsten när jag lägger på färgerna då detta ger en skarpare lystereffekt.

  Den kritiken jag kan ge är att på bilden när man ser färgerna "från ovan", verkar det som det finns en röd färg med. Detta är missvisande. Färgen är mer som bilden i sidled: en intensiv och mycket vacker rosa. Den färg däremot som är tydligt rosa (den ljusrosa) är inte lika bra som de andra. Den är inte lika stark och försvinner mycket snabbare. När jag gjorde en swatch med flera färger hade den fortfarande inte blivit lika intensiv som de andra när jag lagd på ett tredje lagar med den. När jag sköljde handen satt även de andra färgerna kvar medan den ljusrosa flämtade ut och försvann omedelbart. Konstigt nog är det en stor skillnad mellan de två rosa färgerna när de ligger i sina askar, men är i stort urskiljbara när de är på hyn (förutom att den ljusare är mindre pigmenterad och försvinner snabbare). Den gröna färgen har även färgat av sig lite när jag använt den.

  Angående förpackningen tipsar jag starkt att man sparar den lilla kartongen färgerna kommer i. Designen är som sådan att ena askens botten är den andre askens lock. Vissa har klagat på att när man är ute och reser kan dessa skruva lös sig från varandra och spilla ut i sminkväskan. Sparar man den skintighta förpackningen finns det ingen risk för några skruvigheter :)

  Personligen är jag extremt nöjd med färgerna. De är så bra att mitt andra smink har blivit tråkigt. De är så klara och skimrande att man blir alldeles glad. Jag kommer helt klart köpa av de andra färgerna också.
  2 gillar

BellaPierre
Mineral Shimmer Powder 9Stack Fabulous

1 Betyg
595:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Shimmer Powder Eyeshadow från Bellapierre Cosmetics har en innovativ formula som består av mineralämnen, och är utformad för att ge dig en vacker finish som varar länge.

Denna ögonskugga innehåller glimmer, en glittrande mineral som skapar ett oemotståndligt skimmer. Skuggan finns i en rad olika färger för att passa varje tillfälle.

15.75g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019