Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 2 betyg
1
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 3 månader sedan

  Allergisk reaktion

  Undvik om du är känslig, jag fick en allergisk reaktion med utslag runt ögonen. Min svägerska, som inte är överkänslig mot något, tyckte den var toppen. Av mig får den dock lägsta betyg. #tävling
  Gilla

Benton
Fermentation
Eye Cream 30 g

2 Betyg
339:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Benton Fermenation Eye Cream är en effektiv antiaging-ögonkräm som innehåller en hög koncentration av stjärningrediensen galactomyces - en av de mest erkända antiagingingredienserna i asiatisk hudvård. Galactomyces är en fermenterad jästsvamp som är en biprodukt från fermenteringen av ris när man brygger sake. Denna ingrediens är väldigt hudvänlig och skonsam vilket gör att även folk med väldigt känslig hy kan använda denna effektiva antiaging-ögonkräm.

Huvudingredienserna är:
 • Galactomyces - rik på vitaminer, mineraler och aminosyror som verkar antiaging och reparerar hudcellerna för en klarare och slätare hud med lyster och förbättrad spänstighet. Ljusar upp pigmentfläckar och ger en klarare hudton. Ökar hudens elasticitet och förebygger uppkomsten av linjer/rynkor samtidigt som den förbättrar utseendet på befintliga linjer. Reparerande egenskaper på huden och återfuktar på djupet.
 • EGF – (oligopeptid) en plantbaserad tillväxtfaktor som verkar antiaging genom att den stimulerar cellförnyelsen.
 • Bifida ferment lysate: en typ av probiotika som stärker hudens skyddsbarriär och aktiverar cellförnyelsen. Verkar läkande genom att hjälpa hudcellerna att reparera sig från skador från solen och fria radikaler. Rik på proteiner, mjölksyror, vitaminer, mineraler. Minskar hudkänslighet och inflammation.
 • Hyaluronsyra - rikt återfuktande
 • Ceramider – mjukgörande, fuktbindande


Användning: Tag en liten klick av krämen och fördela den jämnt runt ögonområdet, klappa sen försiktigt in den för att öka absorbtionsförmågan.

30g

Köps ofta tillsammans

408:-
927:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020