Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Sköna patches!

  Lapparna är väldränkta i serumet, nästan så de måste rinna av lite innan man sätter dem i ansiktet för annars kanar de ner! Jag förvarar mina i kylen för att få en behaglig kylande effekt också. Det känns som att de gör det de ska, då ögonen och huden runt ögonen känns piggare och ordentligt återfuktade efter användning!
  2 gillar
 • för 5 månader sedan

  Funkar för torr hy

  Har väldigt torr hy, men denna funkar väldigt bra. Den gör det den ska. Den ger tillräckligt mycket fukt så man inte får rynkor under ögonen. Nöjd!😊
  Gilla

Benton
Snail Bee
Ultimate Hydrogel Eye Patch

2 Betyg
360:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Säg hej då till trötta ögon med Benton Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch. Dessa små ögonlappar i hydrogel är dränkta i ett lyxigt serum med en hög koncentration av aktiva ingredienser som revitaliserar, återfuktar och stärker den tunna huden runt ögonen. Serumet baseras på fermenterat snigelsekret som tillsammans med bigift förebygger uppkomsten av fina linjer och gör huden fastare. Detta lyxiga serum innehåller även guld-, diamant- och pärlpulver samt aktivt kol för att revitalisera och detoxa huden. Ögonlapparna är tillverkade i miljövänlig hydrogel baserat på extrakt av alger och fäster smidigt på huden. Kan även användas på andra delar av ansiktet.
• Fermenterat snigelsekret - stimulerar cellförnyelsen för att förebygga uppkomsten av fina linjer och förbättra hudens textur. Verkar även antiinflammatoriskt och dämpar svullnad och irritation.
• Bigift - verkar anti-aging och reparerande. Denna ingrediens lurar huden att den blivit stucken av ett bi vilket leder till ökat blodflöde till området och aktiverar produktionen av kollagen och elastin.
• Niacinamide – klarnar upp mörka ringar och jämnar ut hudtonen.
• Guld-, diamant- och pärlpulver och aktivt kol revitaliserar och detoxar huden.

Applicera de små lapparna på rengjord hud och låt verka i 10-20 minuter. Ta sen bort dem och klappa in resterande serum tills det helt absorberats upp av huden. Avsluta med ögonkräm för att kapsla in fukten mer effektivt. Tips! För att dämpa svullnad, förvara dem i kylskåpet för en extra svalkande effekt.

60 st patches

Köps ofta tillsammans

389:-
848:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter