Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 6 månader sedan

  15 eller 35 ml?

  Hej!

  Innehåller flaskan 15 ml som det står i beskrivningen eller 35 ml som det står på flaskan?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Katja 🐧 Ser att det står fel i rubriken, men rätt på flaskan och i produkttexten. Jag ser till att det ändras så snart som möjligt. Tack för att du säger till 🌟🤩
   Gilla

Benton
Snail Bee
Ultimate Serum 35 ml

Bli först med att betygsätta produkten
380:-
Bentons bästsäljare Snail Bee Essence som uppnått kultstatus inom K-beauty och blivit många hudvårdsfantasters ”holy grail” essence, kommer nu i form av ett serum med en högre koncentration av stjärningredienserna snigelsektret och bigift. Dessa är kända för att effektivt adressera en rad olika hudproblem, reparera stärka hudens naturliga skyddsbarriär samt förebygga dess åldrande.
• Fermenterat snigelsekret – en riktig mirakelingrediens och en av de mest kända i koreansk hudvård. Snigelsekret dämpar inflammation, är antiseptisk, läker skadad hud och stimulerar cellförnyelsen. Det motverkar och lindrar allt- ifrån breakouts, hudpigmentering, förstorade porer, rodnad, eksem, torr hud och ålderstecken.
• Bigift - verkar anti-aging och reparerande. Den lurar huden att den blivit stucken av ett bi vilket leder till ökat blodflöde till området och aktiverar produktionen av kollagen och elastin. Bigift verkar även effektivt mot pigmentering och läkning av acneärr.
• Niacinamide – klarnar upp pigmentering, förbättrar utseendet på porer och hudens allmänna textur samt balanserar produktionen av sebum
• Grönt te och aloe vera lugnar irriterad och stressad hud.
Vid regelbunden användning av Snail Bee Ultimate Serum blir huden klarare, får förbättrad textur, ökad lyster och elasticitet. Passar alla hudtyper.

Efter rengöring och toner/essence, applicera ett par droppar av serumet och klappa försiktigt in i hela ansiktet tills det helt absorberats. Följ upp med ansiktskräm.

35 ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2165-114-0035

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter