Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Better You
Andasin 90 st

Bli först med att betygsätta produkten
239:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Andasin från Better You är ett komplex innehållande de klassiska ingredienserna fläder, timjan och bockhornsklöver. Dessa ingredienser har sedan långt tillbaka använts för att stödja kroppen vid milda förkylningssymptom och hals besvär.

Fläder kallas ibland för mirakelbäret och är känt för sina antioxidativa egenskaper. Det görs mycket forskning på fläder där bland annat nedanstående studier visade att fläder kan minska symptom för förkylning och influensa.

Fläder kan även fungera i förebyggande syfte mot förkylningar. Bockhornsklöver har i århundraden använts inom folkmedicin och har kallats ett vinterelixir som inte bara har använts för att stötta kroppen vid förkylningssymptom, utan även förhindra uppkomst av förkylning och som stöd till immunförsvaret. Timjan har använts som hostmedicin i tusentalsår och sägs vara lindrande vid luftrörsproblem. Timjan innehåller bland annat C-vitamin och järn som båda stärker ditt immunsystem.

Studier:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27023596
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24409980
Användning:
Rekommenderad dagsdos: Vid behov intag 2 kapslar 3 gånger dagligen i samband med måltid. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska.

90st

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter