Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 17 månader sedan

  biodroga antiredness

  kan den användas både som dag och nattkräm??
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 17 månader sedan
   Hej Anna-Lena! Den kan användas både på dag och natt kräm och masseras in på rengjort ansikte. Använd gärna Biodroga MD ANTI-REDNESS Rosa-Calming Serum under för bäst effekt.
   Gilla

Biodroga MD
Anti-Redness Calming Cream 15 ml

2 Betyg
259:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

50 ml15 ml
Beskrivning
Ingredienser
ANTI-REDNESS Calming Creme med DMC har lugnande och hudstärkande egenskaper, minimerar rodnad och fungerar sammandragande på kapillärer. Telangyn ™ är en lugnande tetrapeptid, som är speciellt framtagen för kosmetisk behandling av Couperose och Telangiectasias. Agerar som den viktigaste aktiva ingrediensen i denna formula, motverkar rodnad och effekten av kollagenaser (enzymer som bryter peptidbindningar mellan prolin och andra aminosyror) vilket bidrar till att förhindra nedbrytning av kollagen. Telangyn ™ stör utsöndringen av interleukin-6 och interleukin-8 vilket kan orsaka inflammation i huden och försämrar dess naturliga funktion, vilket resulterar i vidgade blodkärl. En annan fördel med denna innovativa aktiva beståndsdel är att det ökar hudens fasthet och elasticitet, skyddar hudens celler mot hyperpigmentering och säkerställer en jämnare hud.

Effektiviteten av telangyn ™ har bevisats i tillverkarens ledda studier (in vitro och in vivo). Röd druvblad-extrakt stärker vävnaden och kärlväggarnas små kapillärer.

Salicin stödjer effekten av röd druvblads-extrakt och har en sammandragande effekt. Lakritsrots-extrakt lugnar irriterad hud, minskar rodnad och skyddar mot inflammation i huden. SymCalmin har lugnande egenskaper från havre. Huden blir behagligt avslappnad och rodnad och klåda förbättras. Willow bark-extrakt har anti-inflammatoriska egenskaper. Kamomill-extrakt har en lugnande effekt. D-Panthenol hjälper till att optimera fuktnivån i huden, främjar hudens celldelning och därför hudens egna naturliga läkningsprocesser, minskar klåda och gör huden smidigare.

Betaglukan derivat skyddar huden mot oxidantiv stress, optimerar hudens förnyelse och förbättrar hudens egna naturliga skyddsfunktioner. Sheasmör mjukgör och lugnar huden. Arganolja slätar ut och stramar upp huden, medan olivolja ger stöd för hudens egna naturliga skyddsfilm. Jättenattljusolja ger huden bra stöd genom att främja sin naturliga regenereringsprocess. Den ger även huden värdefulla omega 6-fettsyror. Med regelbunden användning minimerar storleken och intensiteten av rodnad i huden.

Användning: Appliceras på ordentligt rengjord hud. Appliceras morgon och kväll efter serum som avslutande hudvård.

15ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1843-119-0015

Köps ofta tillsammans

368:-
307:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019