Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Biodroga MD Even & Perfect Skin Tone Correcting Fluid SPF15 30ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Skin Tone Correcting Fluid LSF 15 skänker huden den omfattande vård den behöver i kombination med en omedelbar förbättring av utseendet.

  • Actipone® Nutgrass är ett växtextrakt som får pigmentfläckar att blekna efterhand. Vid regelbunden användning jämnar den ut pigmentfläckar och förebygger uppkomsten av nya  genom att den melaninsyntes som ligger till grund för denna process sätts ur funktion. Mikrocirkulationen stimuleras med citronextrakt så att huden blir rosig. För en jämn hy är det dessutom viktigt med en intensiv fuktgivare.
  • Hyaluronsyra hjälper huden att lagra fukt i många timmar och slätar därmed ut hudstrukturen. Fucogel® stimulerar den fuktighetsfrämjande verkan i koncentratet och gör att linjer och smårynkor reduceras när huden är torr.
  • Palmitoyl Tripeptide-5 är en modern peptid med anti-aging-effekt, som är i stånd att aktivera nybildningen av kollagen så att huden blir synbart smidigare och slätare, och rynkorna ser mindre ut.
  • Avokadooljan vårdar huden och ger en sammetslen känsla.


Ett aktivt solskydd hör hemma i varje modern hudvårdsprodukt. Skin Tone Correcting Fluid har solskyddsfaktor 15 och skyddar huden mot UVA-/UVB-strålning samt mot alltför snabbt åldrande på grund av solljus. Optiskt ljusspridande pigment döljer linjer redan under appliceringen och ger huden ett strålande, jämnt och rosigt utssende medan inkapslade färgpigment öppnar sig i kontakt med huden och ger en naturlig hudton utan att vara helt täckande.

Applicera som avslutande produkt efter serum och/eller creme. Fri från mineralolja, utan parabener, dermatologiskt testad.

30ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1843-121-0030

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019