Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Biodroga MD
PS Cerato-Balance Smoothing Body Cream 150 ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Cerato-balance smoothing creme är en lugnande och mjukgörande creme som motverkar och minimerar Keratosis Pilaris och ojämnheter i huden. Cremen har anti-inflammatoriska egenskaper, minimerar keratiniseringsrubbningar och gör att grov huden känns mjukare direkt efter applicering. Den förbättrar även hudens fuktbalans och fuktbindande förmåga, lindrar klåda och stärker hudens skyddsbarriär.

Keratos är inte ovanligt och drabbar ofta människor som har en tendens till torr hud. Keratosis kan vara medfödd eller förvärvad senare och kan bero på  långvarig effekt av torr hud eller överdriven exponering för UV-strålning (aktinisk keratos).

Ingredienser:

  • Boswellia-extrakt härstammar från hartset ifrån indiska rökelseträdet och har visat sig vara särskilt framgångsrik vid behandling av keratos. Den är känd för sina anti-inflammatoriska egenskaper. Syran finns i Boswellia-extrakt och är i stånd att inhibera enzymet 5-lipoxygenas som är ansvarig för inflammatoriska processer.
  • Urea tillhör grupp av naturligt fuktande faktorer (NMFS). Dess speciella effektivitet ligger i dess utomordentliga förmåga att binda vatten. Den har också möjligheten att lindra klåda.
  • DMC (Derma Membrane Complex) används i cremeformula som syftar till att ta itu med problemhud. DMC har en struktur och sammansättning som liknar den mänsklig huden. DMC efterliknar hudens barriärfunktion inte bara i termer av dess fysiska struktur utan också när det gäller membran komponenterna i den mänskliga huden, så DMC kan beskrivas som "hud-släkting". Det stabiliserar hudens barriär och är garanterad att ha en hög hudkompatibilitet.
  • Ceramider som ingår i DMC kombineras med andra hudkomponenter i hornlagret för att skapa en naturlig barriär. Ceramider som har en komposition identisk med mänsklig hud har visat sig vara särskilt effektiva. De har fuktbevarande egenskaper som skyddar huden mot uttorkning.


Kombinationen av alla tre ingredienserna i rätt mängder, producerar en synergistisk effekt och optimerar effektiviteten av varandra. Boswellia-extrakt, urea och DMC arbeta tillsammans för att bekämpa inflammatoriska processer och minska hornifikation. Hudens naturliga keratiniseringensprocess stöds och fuktbalansen återställs.

150ml

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.