Biodroga MD PS Contra-Cellulite Firming Body Lotion 150ml

Bli först med att betygsätta produkten
599:-

BIODROGA MD PERFECT SHAPE Contra-Cellulite Firming Body Lotion en effektiv anti-celluliter mix. Poppy-extrakt erhålls från kapslar av vallmo. Det är möjligt att motverka fettansamling i bindväven. Extraktet verkar utjämnande och ger en fastare ytan av huden och förbättrar lipolysen. Phycophyta Complex är en kombination av 6 olika speciellt utvalda alger. Detta komplex stödjer huden vid reduktionen av fettcellernas storlek och stimulering av dess mikrocirkulationen, förstärkning av bindväv och i dränering.

Polysackariderna som finns i algkomplexet återfuktar huden och minimerar förlusten av transepidermalfukt (TEWL). Mineralerna i denna algsammansättning stöder bioaktivering av kollagen. Inka-Inchiolja är rik på omättade fettsyror med höga antioxidativa och därför med anti-age egenskaper. Pro-Matrix Peptider (tri- och tetrapeptider) förbättra hudens naturliga kollagensyntes; kraftfullt nytt kollagen är en förutsättning för en fastare hud. Peptiderna stärka den extracellulära matrisen och stöder bindvävens nätverk med resultatet av en förbättrad elasticitet.

Fytostamcells.extrakt (stamceller av vegetabiliskt ursprung) förbättrar livslängden av hudens egna stamceller och hjälper till att motverka hudens åldrande.

150ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.