Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Biodroga MD SB Anti-UV Stress Serum 4 30ml

Bli först med att betygsätta produkten
599:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Serum som vårdar och återställer hud som skadats av solens strålar. Huden glömmer inte överdriven solexponering och behöver hjälp med att återhämta sig. När huden utsätts för hög UV-strålning reagerar den med olika symptom: huden kan bli torr och läderartad, dess förmåga att förnya sig själv begränsas och värdefullt kollagen kan skadas. Då kollagen håller huden slät, elastisk och ungdomlig innebär skadorna att huden åldras snabbare. Serumet stimulerar därför kollagensyntesen och ökar hudens motståndskraft för yttre påfrestningar. Det förbättrar hudens vitalitet och stärker hudens stamceller. Hudens förmåga att reparera sig själv återställs samtidigt som den får hjälp att förnya sig. Serumet erbjuder därmed ett optimalt skydd mot klimatstress och förtidigt åldrande av huden orsakat av miljöfaktorer. Dessutom ökar det fuktnivån i huden och ger en mer ungdomlig och smidig hud.

Appliceras morgon och/eller kväll på rengjord hud. Klappa försiktigt in en liten mängd serum över hela ansiktet. Följ sedan med en vårdande creme för din hudtyp. Tänk på att skydda huden med solcreme under dagarna för att undvika att nya solskador uppstår.

30ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1843-127-0030
Biodroga MD

Gåva på köpet

Lyko Super GWP
Rek. pris 1200:-
- När du handlar för 800 kr från Professionell Hudvård får du just nu en exklusiv necessär på köpet (till ett värde av 1200 kr). Necessären innehåller lyxiga hudvårdsprodukter med bland annat body lotion, ansiktsmask och nattkräm.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018