Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 26 betyg
5
4
4
4
9
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 21 månader sedan

  Nice.

  Älskar känslan när man ser det ”äckliga” som följt med stripen. Min hud har ändrat sig på senaste åren och är mycket mer ”porig” än tidigare. Det är väldigt skönt att använda dessa emellanåt för att rensa bort. Självklart med bra rengöring och en kräm efteråt.
  3 gillar
 • för 9 månader sedan

  Biore' svarta stripes

  Dessa fungerade inte alls på mig. Det verkar vara bra för många men inte på mig. Jag verkar inte tåla innehållet i vare sig stripes eller masker som innehåller Charcoal.
  Jag får plitor istället.
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Dessa över dem vita porestrips

  Måste säga att dessa fäster bättre än dem vita porestripsen, och dessa får även upp mer av skiten som finns i porerna än den andra varianten och sitter bättre än den andra.
  Kan säga att jag använt dessa flitigt, köpt många gånger båda varianterna men måste säga att charcoal pore strips är bäst.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 15 månader sedan

  Bra!

  Detta är den första som faktiskt fungerat bra på mig. Känns alltid bra att se när porerna dragits ut 😁 missuppfattade instruktionerna första gången men sen när jag använde den rätt var den väldigt enkel att få på!
  Gilla
 • för 17 månader sedan

  Effektiv porborttagning

  Stripsen drar effektivt ut pormaskar och ger en ren känsla efter användning. Det är enkelt att använda stripsen och jag tycker att produkten är mycket prisvärd #tävling
  1 gillar
 • för 23 månader sedan

  Tar bort alla pormaskar på mig

  Jag märkte skillnad med denna produkt redan efter första användning. Man får tvätta näsan ordentligt med någon rensande produkt innan och applicera nässtrippen direkt efteråt på fuktig näsa. Efter ca 15 minuter kan du dra bort och se allt som har följt med. Resultat! :)
  2 gillar

Bioré
Deep Cleansing Charcoal Pore Strips 6st

26 Betyg
75:-
Beskrivning
Ingredienser
Charcoal Pore Strips innehåller naturligt kol som hjälper till att avlägsna fett och dra ut pormaskar, som en magnet. Lämnar huden fräsch, ren och med 3x mindre fett.

Passar: Fet till blandhy

6 st

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter