2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 84 betyg
2
5
9
23
45
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  WOW

  Fick denna som prov när jag beställde och wow vilken helt fantastisk kräm detta är. Har satt min kräm på kvällen och sen när jag vaknat har jag vaknat upp med ett så lent ansikte som jag aldrig tidigare upplevt med andra krämer. Mitt smink har även suttit jättebra under hela dagen när jag haft denna som underlag. Om jag skulle säga något minus så är det att doften är rätt stark så om man är lite känslig mot starkare dofter är denna kanske inte något att rekommendera.
  6 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Mycket bra

  Älskar denna kräm! Superbra och återfuktande. Jag är väldigt torr och har känslig hy, och denna kräm på natten passar perfekt.
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 månader sedan

  Schysst!

  Det här är en nice nattkräm som är väldigt lätt och inte kladdar. Den sjunker snabbt i huden och du vaknar med återfuktad och härlig hud.
  #tävlinginflutester
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Lätt o superhärlig ögoncreme

  Jätte härlig och bra lätt och återfuktande! Jag använde den på kvällen på väl rengjord hy. Fukten bibehölls verkligen under natten. Mycket nöjd med produkten! Och hela produktserien! Super bra!
  Gilla
 • för 14 månader sedan

  Nja

  Jag deltog som testpilot och fick därför denna produkten skickad till mig. Lyxig förpackning, och återfuktar huden bra under natten. Doften är däremot alldeles för stark och min acnebenägna hy blev tyvärr sämre efter användandet av denna. Fungerar säkert bättre på en icke känslig, torr hy.
  Gilla
  • för 14 månader sedan
   Kan ju vara kemikalier som gör dig acnebenägen.
   Gilla
 • för 14 månader sedan

  Fräsch

  Bra doft och återfuktande. Huden känns len och pigg på morgonen.
  Gilla

Biotherm
Aquasource
Night Spa Cream 50 ml

84 Betyg
425:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Biotherm Aquasource Night Spa Cream är en återfuktande nattcreme för dig som önskar intensiv fukt. Huden upplevs fräsch, mjuk och väl återfuktad. För normal/torr hud. Under natten medan du sover, är huden mest mottaglig för extra vård och får optimalt utbyte av en näringsrik nattcreme. Nattcremen innehåller algen Life Plankton™ som finns i de varma termalkällorna i Frankrike. Används på rengjord hud i ansiktet och på halsen efter ditt serum. Undvik kontakt med ögonpartiet.

Används på kvällen på rengjord hud i ansiktet och på halsen efter ditt serum. Undvik kontakt med ögonpartiet.
 • Kategori:Nattkräm
 • Artikelnummer:
  2060-125-0050

Köps ofta tillsammans

624:-
969:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019