7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 68 betyg
1
3
8
17
39
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  7 dagar och du ser resultat.

  jag älskar den här produkten! Den gör verkligen den säger, jag har nu använt den i 8 dagar och jag ser skillnader, jag använder den här bara på morgonen och min ansikte ser renare ut och den har hjälpt med de små fimnar! Jag rekommenderar både det här och de andra två i det här serien. De luktar också typ naturen och jag har lite ojlig och kombination ansiktet och den ger min ansikte en fräsch look utan att det känns ojlig eller fet och att min ansiktet samtidigt känns mjuk.❤️
  Alla tre produkter har blivit en favorit nu och bara i samman lagt efter 16-17 dagars användningen. Kommer köpa definitivt mer efter att jag har fully använt produkterna till sista droppar. 😻
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Salicylsyra koncentration

  Vad är det för koncentration av Salicylsyran i den här produkten?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Mikaela 🌷
   Jag väntar på svar gällande halten av Salicylsyran, så jag återkommer så fort jag fått mer information 🙌
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Perfekt för bland-hud!

  Älskar denna produkt! Återfuktar rejält utan att skapa fettig hy. Lämnar huden slät och mjuk. Perfekt för dem med bland-hy eller lätt för att få utbrott. Min hud är i kontroll pga. denna!

  Kan varmt rekommendera gel och Night spa från samma serie.
  1 gillar
 • för 10 månader sedan

  Perfekt på sommaren!

  Den här ansiktskrämen är fantastiskt lätt och fräsch. Går snabbt in i huden utan att lämna en fet känsla. De finnar jag brukar få i samband med mens hölls i schack med denna kräm och även min sambo som har blandhud har använt och älskat denna.
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Jättebra!

  Huden känns ren och återfuktad efter användning.
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  PERFEKT FÖR FET HY!

  Jag har uberfet hud som blir glansig bara nån timme efter ansiktsrengöring. Denna dagcreme innehåller salicylsyra och ger direkt en "renande" känsla på huden, känns nästan som att man använder ett ansiktsvatten fast den ger fukt. Serumliknande känsla. Tycker att den går in snabbt i huden. Doftar underbart fräscht av gurka. Min hud höll sig matt längre än vanligt men blir glansig ändå efter flera timmar. Hade den hållt min hud matt hela dagen hade det blivit en 5:a i betyg men det har inte hänt med någon dagcreme. Har bara använt den någon vecka och skall fortsätta för att se mer långsiktiga resultat. Tror att den kan vara för "stark" för känslig hud men rekommenderas verkligen för mer tålig, oljig hud! Recommend, recommend😁
  1 gillar

Biotherm
Aquasource
Pure Super Concentrate 50 ml

68 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
53:10Rek. pris 59:-
Biotherm Aqua Super Pure är en lätt ansiktskräm som återfuktar huden som hjälper att hålla huden ren för en hud som känns fräschare varje dag. Speciellt anpassad till 18-25 år gammal hud och livsstil. Tack vare kraften i Life Plankton™ och Salicylsyra, blir din hud synligt förbättrad.
SALICYLSYRA är en exfolierande ingrediens som kan penetrera oljig hud och täppta porer för att hjälpa till att hålla huden ren. För en mer välbalanserad hud som känns fräschare var dag.


LIFE PLANKTON™ WATER: Innehåller 35 olika Mineraler (klor, selen, kalium, kalcium, koppar) Vitaminer (A, B, D) och aminosyror. Life Plankton Water hjälper hudens naturliga fuktgivande nätverk att bevara fukt, för en återfuktat och välbalanserad hud.

AQUA PURE är en gel med AIRLICIUM CONTROL TEKNOLOGI som är effektiv mot föroreningar för en hud som känns fräschare. Mest lämpligt för fet eller kombinerad hud.

50 ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  2060-425-0050

Köps ofta tillsammans

318:-
357:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter