7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 64 betyg
1
3
7
17
36
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Riktigt bra

  Att använda denna innan sitt smink som primer är de bästa. Sminket sitter som berget hel dagen. Samt man förhindrar att bli glansig. Så nöjd
  2 gillar
 • för 2 veckor sedan

  PERFEKT FÖR FET HY!

  Jag har uberfet hud som blir glansig bara nån timme efter ansiktsrengöring. Denna dagcreme innehåller salicylsyra och ger direkt en "renande" känsla på huden, känns nästan som att man använder ett ansiktsvatten fast den ger fukt. Serumliknande känsla. Tycker att den går in snabbt i huden. Doftar underbart fräscht av gurka. Min hud höll sig matt längre än vanligt men blir glansig ändå efter flera timmar. Hade den hållt min hud matt hela dagen hade det blivit en 5:a i betyg men det har inte hänt med någon dagcreme. Har bara använt den någon vecka och skall fortsätta för att se mer långsiktiga resultat. Tror att den kan vara för "stark" för känslig hud men rekommenderas verkligen för mer tålig, oljig hud! Recommend, recommend😁
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Fräsch!

  Har bara använt den någon vecka, så kan ej uttala mig om resultat. Men den känns bra på huden, lämnar ingen hinna och den luktar jättegott och lagom mycket.
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  äääälskar!!

  Jag har genom smartson testpilot fått vara med i en testpanel och har fått prova alla tre produkter i denna serie och har nu använt denna både dag och natt i två veckor och kände redan efter tre dagars användande hur min hudkvalitet förbättreades. vid början av testperioden hade jag små cystiska acne i pannan, som bara efter 3-4 dagar försvann helt. Jag lider av acne, och den hjälper bli av med de små cystiska som min acnebehandlig annars inte hjälper mot. jag har tidigare använt behandlingar med salicylsyra förut men det gjorde inget för mig, men denna översteg mina förväntningar verkligen! supernöjd och ska verkligen fortsätta använda den! PErfekt för fet hy!
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Aqua pure

  Produkten både känns fräsch på huden och luktar fräscht, tyvärr så verkar produkten inte vara helt överens med min hud då den la sig som ett klistrigt extraskinn utanpå.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Nöjd

  Den här produkten luktar himmelskt gott och den hjälpte min hud mycket , huden känns renar och Porrerna blir mindre ! Och vem vill inte de ? :D
  Gilla

Biotherm
Aquasource
Pure Super Concentrate 50 ml

64 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Biotherm Aqua Super Pure är en lätt ansiktskräm som återfuktar huden som hjälper att hålla huden ren för en hud som känns fräschare varje dag. Speciellt anpassad till 18-25 år gammal hud och livsstil. Tack vare kraften i Life Plankton™ och Salicylsyra, blir din hud synligt förbättrad. SALICYLSYRA är en exfolierande ingrediens som kan penetrera oljig hud och täppta porer för att hjälpa till att hålla huden ren. För en mer välbalanserad hud som känns fräschare var dag. LIFE PLANKTON™ WATER: Innehåller 35 olika Mineraler (klor, selen, kalium, kalcium, koppar) Vitaminer (A, B, D) och aminosyror. Life Plankton Water hjälper hudens naturliga fuktgivande nätverk att bevara fukt, för en återfuktat och välbalanserad hud. AQUA PURE är en gel med AIRLICIUM CONTROL TEKNOLOGI som är effektiv mot föroreningar för en hud som känns fräschare. Mest lämpligt för fet eller kombinerad hud.

1) Ta 2 till 3 pumpar av AQUA PURE i handflatan. Värm formulan mellan dina händer 2) Applicera på hela ansiktet med lätta drag 3) Massera in i huden, börjar vid näsan och rör händerna utåt mot kindområdet. Rengör alltid huden noggrant innan du applicerar hudvård för att maximera dina resultat.
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  2060-425-0050

Köps ofta tillsammans

318:-
753:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019