Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Biotherm
Aquasource PNM Travel Set 97 st

Bli först med att betygsätta produkten
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Aquasource PNM Travel Set innehåller:
Aquasource Gel 20 ml
Life Plankton Elixir Serum 7 ml
Biosource Lotion 30 ml
Lait Corporel 40 ml

Aquasource Gel innehåller en ingrediens som bland annat finns i de Franska Pyrenéema. Aura Leaf, en växt som ger huden fukt. Aquasource årtefuktar och stärker huden, och ger huden naturlig lyster. Efter första användningen får huden mere glöd och 48-timmars intensiv fukt. Aven de mest uttokade hudtyper kommer att se en förandring.
LIFE PLANKTON Elixir är ett serum för alla hudtyper och åldrar, och det första steget till en vacker hud. Den innehåller 5% LIFE PLANKTON™ - Biotherms signatur ingrediens som är känd för sina regenererande egenskaper.
Biosource Purifying Lotion är ett 24-timmars återfuktande ansiktsvatten som förbereder din hud för din hudvårdsprodukt. Med Purifying Lotion har smuts och partikelföroreningar svårt att sätta sig på huden. För normal/kombinerad hud.
Lait Corporel är en fräsch och återfuktande bodylotion för alla hudtyper. Formulan återfuktar huden och tas snabbt upp av huden utan att den känns fet. Innehåller extrakt av citrus och gör och lämnar huden mjuk och smidig Huden får näring, fuktbarriärerna stärks och elasticiteten ökar. Doften ger en ren och fräsch känsla av välbehag.

Köps ofta tillsammans

479:-
553:25

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019