Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 4 betyg
1
0
1
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 26 månader sedan

  Varning - reagerade starkt på produkten

  Jag vill varna folk med känslig hy för den här produkten. Jag har länge använt dagkrämen utan spf (och den övriga serien) och varit mycket nöjd, men av den här produkten fick jag utslag och mycket flammig hy redan vid första användningen och flera gånger därefter. Jag misstänker att det kan bero på ämnet Octocrylen, som är det aktiva solskyddsmedlet och som i studier har visat sig vara allergent för många användare. Min rekommendation är att, om möjligt, testa krämen först och se om du också reagerar på den.
  4 gillar
 • för 16 månader sedan

  Ok dagkräm...

  Brukade använda denna dagkräm förut och tyckte att det har fungerat ok på huden. Upplevde ibland att min hud torkar ut kanske pga att det finns alkohol i den och fick också en del finnar då och då.

  I nuvarande använder jag ett annat produkt från Biotherm (BIOTHERM LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION) kostar 465, innehåller inte alkohol, paraben och konserveringsmedel. Det har fungerat super bra. Får inte längre finnar och upplever inte att min hud torkar ut.
  Gilla

Biotherm
Aquasource
Cream SPF 15 - Normal/Combination Skin 50 ml

4 Betyg
395:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
53:10Rek. pris 59:-
Biotherm Aquasource Cream SPF15 - Normal/Combination skin är en återfuktande dagcreme med solskyddsfaktor för dig som önskar en creme som återfuktar, mjukgör och fräschar upp huden. För normal/kombinerad hud. Cremen innehåller algen Life Plankton™ som finns i de varma termalkällorna i Frankrike. Används på morgonen på rengjord hud i ansiktet och på halsen efter ditt serum. Undvik kontakt med ögonpartiet.

50 ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  2060-120-0050

Köps ofta tillsammans

744:-
753:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter