1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 28 betyg
1
0
4
8
15
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 18 månader sedan

  Bästa nattmasken

  Går in ordentligt i huden, och morgonen efter känner man sig återfuktad, fastare och "upplumpad"
  7 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Skön nattcreme

  Denna är så go på huden! Gelécreme med lite maskulin doft, vilket jag tycker är sådär.. men i övrigt är jag en sucker för den. Så skön på!! 😍 Har även en toppen spatel till.
  3 gillar
 • för 9 månader sedan

  Överraskad!

  Har använt denna produkt för ett tag sen & det vart en bra resultat mer än jag hade anat.
  Blir lite spännande & använda produkten nu till vintern!?
  6 gillar
 • för 9 månader sedan

  Återfuktande!

  Älskar denna! Svalkar skönt! Känner mig fräsch och återfuktad när jag vaknar på morgonen. Enda negativa är att den luktar lite starkt för min smak..
  5 gillar
 • för 11 månader sedan

  Underbar!

  gillar verkligen denna nattcreme ! första gångerna var den lite konstig att smörja in, är som en gelé men den fungerar super. Återfuktar bra under natten o går fort in i hudet trots att det är som en gelé
  4 gillar
 • för 11 månader sedan

  Min favorit!

  Har använt denna varje kväll sedan jag fick testet och kommer fortsätta göra det. Ofta upplever jag att min hud blir fet och irriterad av nattkrämer men inte denna. Den ger mig lyster och jag känner mig fräschare pp morgonen.
  2 gillar
  • för 3 månader sedan
   BIOTHERM AQUASOURCE EVERPLUMP NIGHT
   Är den bästa nattcrem jag har provat! Den håller huden slät och jämn och återfuktar på djupet utan att den känns kladdig! Producten har en gel konsistens som är svalkande och doftar gott, recomenderar
   denna product till dig som har torr eller bland hy.
   #tävling
   Gilla

Biotherm
Aquasource
Everplump Night 75 ml

28 Betyg
249:50Ord. pris 499:-50
Aquasource Everplump Night Mask är en nattcreme med en unik geltextur, som ger samma känsla som en nattmask. Vakna upp till en fylligare, spänstigare och mer återfuktad hud. Till alla hudtyper. Under natten, medan man sover, är huden som mest mottaglig för extra vård och får optimalt utbyte av en närande nattcreme.

Cremen innehåller algen Life Plankton™ som härstammar från de varma thermaliska källorna i Frankrike. Life Plankton ™ är speciell eftersom den innehåller 35 olika vitaminer, mineraler och spårämnen, som har en närande, fuktgivande och lugnande effekt på huden.

Användning: Applicera en generös mängd i ansiktet och massera in den i cirkulära rörelser under 1 minut. Vänta 2 minuter innan du lägger dig i sängen tills cremen trängt in i huden. Undvik kontakt med området runt ögonen och läpparna. Appliceras bäst med en applikator för att ge bästa möjliga täckning och upplevelse av masken.

75ml
 • Kategori:Nattkräm
 • Artikelnummer:
  2060-127-0075

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019