3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 84 betyg
1
1
11
36
35
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Dryg och går lätt in i huden

  Den absorberas lätt in i huden och ger en fräsch känsla och fin lyster. Fungerar fint på min hy som är känslig och har en tendens att vara torr.
  4 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 11 månader sedan

  Passade tyvärr inte min hy

  Har testat produkten genom smartson.
  Jag har kombinerad /torr hy just nu när det är kallare ute.
  Produkten svider i mitt ansikte men fortsatte testa en månad för att se om huden vande sig men de gjorde den inte så fick ge upp den .
  2 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Underbar formula!

  Har använt denna fantastiska ansiktsgel i flera år! Går otroligt lätt in i huden och ger en fräsch fuktboost till ansikte och hals! Doften och efterkänslan är ljuvlig!
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Älskar

  Har testat andra dyra produkter från kända märken, men inget går att jämföra med biotherm! Min hud är mycket mer spänstig och har mer lyster en nånsin, super dryg och hållet en bra stund.
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Ny favorit

  Jag har kombinerad hy men på vintern blir jag väldigt torr. Testade denna och den återfuktar så bra! Sjunker snabbt in i huden och kladdar inte. Doftar fräscht och lätt vilket är ett stort plus då jag är känslig mot stark doft. Den är dryg och räcker länge. Ny favorit!
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 9 månader sedan

  Helt okej!

  För en lätt torr hud fungerar nog denna super då den sjunker in i huden och känns lätt och fräsch! Men har du väldigt torr hy skulle jag kolla vidare på en lite fetare produkt. Jag upplever att denna är alldeles för lätt för min torra vinterhy!
  1 gillar
 • för 10 månader sedan

  Ny design?

  Hej! Jag undrar om den här produkten har bytt design på förpackningen den senaste tiden. Jag har nämligen en produkt med samma namn som också är i gelform men min burk är ljusare. Kan det vara samma?
  Med vänlig hälsning, Sara
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 10 månader sedan
   Hej Sara! Aquasource finns i två varianter för NORMAL/COMBINATION skin en är i gel och en i krämform . Den ovan är i gel form.
   Gilla

Biotherm
Aquasource
Gel 30 ml

84 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

50 ml30 ml125 ml
Biotherm Aquasource Gel - Normal/Combination Skin. Intensivt fuktgivande gel till normal och kombinerad hud. Den nya Aquasource Gel innehåller en ingrediens som bland annat finns i de Franska Pyrenéema, Aura Leaf, en växt som ger huden fukt. Aquasource Gel återfuktar och stärker huden och ger den en naturlig lyster. Efter första användningen får huden mer glöd och 48 timmars intensiv återfuktning. Även de mest uttorkade hudtyperna kommer att se en förändring. Undvik området runt ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj genast.

Används på morgonen på rengjord hud i ansiktet och på halsen. Undvik kontakt med ögonpartiet.
 • Artikelnummer:
  2060-318-0030

Köps ofta tillsammans

378:-
566:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019