Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Biotherm
För kännslig hud Serum +Dag/natt-creme

Bli först med att betygsätta produkten
1039:-Rek. pris 1225:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Life Plankton Elixir: 8 dagar för att synbart förbättra din hud. Oavsätt ålder eller hudtyp.

Life Plankton Elixir är ett multifunktionellt serum för alla hudtyper och det första steget till en vacker och välvårdad hud.

Redan efter åtta dagar upplevs hudens kvalitet som förbättrad och med tiden blir den fastare och jämnare med färre, fina linjer. Huden blir mjuk, smidig och återfuktad, och får en förnyad lyster. Helt enkelt ett äkta hudvårdsmirakel.

Life Plankton Elixir används som ett serum morgon och kväll efter rengöring, innan din dag- eller nattcrème. Det är enkelt att massera in i huden med hjälp av den medföljande pipetten. Serumet kan också användas runt ögonen innan du applicerar ögoncrème.

Din hud utsätts varje dag för skadlig miljöpåverkan utifrån, vilket skyndar på hudens åldrandeprocess.

Elixir innehåller 5 procent Life Plankton – Biotherms signaturingrediens som är känd för sina regenererande egenskaper och stärker hudens naturliga försvar.

Detta Fjäderlätta och snabbabsorberande serum har en lugnande och uppfriskande effekt på huden. Du får synbart förbättrade hud redan efter 8 dagar.

50ml

Sensitive Balm: Biotherms senaste innovation – Life PlanktonTM Sensitive Balm – HAR KONCENTRERATS MED LIFE PLANKTONTM till en rik cicabalmtextur för att kunna ge LÅNGSIKTIG VÅRD AV DE VANLIGASTE HUDPROBLEMEN, som torrhet, stickningar, rodnad, värmekänsla och obehag. Den är testad på känslig hud och har en vårdande och lugnade effekt på huden, dag efter dag, samtidigt som den ger huden en tydligare lyster.

LIFE PLANKTON™ Sensitive Balm kommer i en lätt och innovativ burk som kombinerar exklusiv design med användarvänlighet och som dessutom bevarar formulans egenskaper.

Kan användas morgon och kväll efter rengöring. Applicera den i ansiktet, på hakan och kinderna - De mest utsatta områdena vid torr hud. Massera med fingrarna i cirklande rörelser. Låt balmen tränga in i huden under en minut. Om det finns rester kvar av produkten i ansiktet, stryk ut dem. 

50ml

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    2060-904-0000

Köps ofta tillsammans

1278:-
1737:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019