Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Biotherm
Fukt & Lyster Serum +Dagcreme

Bli först med att betygsätta produkten
969:-Rek. pris 1145:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Serum: 8 dagar för att synbart förbättra din hud. Oavsätt ålder eller hudtyp.
Life Plankton Elixir är ett multifunktionellt serum för alla hudtyper och det första steget till en vacker och välvårdad hud.


Redan efter åtta dagar upplevs hudens kvalitet som förbättrad och med tiden blir den fastare och jämnare med färre, fina linjer. Huden blir mjuk, smidig och återfuktad, och får en förnyad lyster. Helt enkelt ett äkta hudvårdsmirakel.


Life Plankton Elixir används som ett serum morgon och kväll efter rengöring, innan din dag- eller nattcrème. Det är enkelt att massera in i huden med hjälp av den medföljande pipetten. Serumet kan också användas runt ögonen innan du applicerar ögoncrème.


Din hud utsätts varje dag för skadlig miljöpåverkan utifrån, vilket skyndar på hudens åldrandeprocess.
Elixir innehåller 5 procent Life Plankton – Biotherms signaturingrediens som är känd för sina regenererande egenskaper och stärker hudens naturliga försvar.


Detta Fjäderlätta och snabbabsorberande serum har en lugnande och uppfriskande effekt på huden. Du får synbart förbättrade hud redan efter 8 dagar.

50ml

Dagcreme: Aquasource Gel innehåller den sällsynta medicinalvästem Aura Leaf känd för sina återfuktande och lystergivande egenskaper. Gelen är dessutom berikad med motsvarande 5000 liter Life Plankton, ansedd som en av skönhetsvärldens mest unika vitaliserande ingredienser. Huden blir omedelbart smidig, intensivt återfuktad och full av lyster.

50ml

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    2060-900-0000

Köps ofta tillsammans

1158:-
2278:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019