Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Bästa solkrämen

  Underbar solskyddskräm som jag köper om och om igen. Älskar att det luktar fräsch citron! Ganska lätt kräm som sjunker in fint i huden. Jag upplever att den ger ett bra skydd, har mycket solkänslig hy och med denna kan jag vara ute utan att bli en kliande kräfta. Absolut värd sitt pris.
  4 gillar

Biotherm
Lait Solaire
SPF 50 200 ml

1 Betyg
285:-
Biotherm Lait Solaire Sunscreen SPF 50 är en sollotion med SPF50. Kan användas till både ansikte och kropp. För hela familjen och passar alla hudtyper. Skyddar effektivt mot solen (UVA & UVB) samtidigt som den återfuktar huden. Formulan tas snabbt upp av huden utan att lämna några vita märken. Innehåller doftnoter av citrusextrakt.

För mycket sol medför en allvarlig hälsorisk. Utsätt inte spädbarn och småbarn för direkt sol. Vistas inte för länge i solen, även om du använder solskyddsmedel, eftersom det inte ger 100 % skydd. Applicera solskyddsmedlet innan du går ut i solen. Påför ofta och rikligt, minst en handfull, särskilt när du har badat eller svettats. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt skölj genast med rikligt med vatten.
 • Kategori:Kropp
 • Artikelnummer:
  2060-190-0200

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019