Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Biotherm
Life Plankton
Ampoules 8X1

Bli först med att betygsätta produkten
615:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Biotherm Life Plankton™ H.A. Ampoules är en intensiv och fuktgivande 8-dagars ampullkur för en fylligare och smidigare hud, som upplevs som yngre med en förnyad lyster. Passar alla hudtyper.

Ampullerna innehåller ingredienser med naturligt ursprung: bland annat Biotherms unika och återskapande signaturingrediens Life plankton™, C-vitaminkomplex och fuktgivande hyaluronsyra.

Life Plankton™ H.A. Ampoules är förseglade i åtta engångsdoser för att bevara ingrediensernas styrka och effekt. Vid applicering: skaka ampullen och tryck sedan på hättan tills den går sönder.

Häll ut produkten i handen och applicera i ansiktet och på halsen. Används på rengjord hud innan din vanliga hudvårdsrutin. Life Plankton™ H.A. Ampoules passar alla kvinnor, som vill ha en intensivt fuktgivande hudvård. De passar extra bra till en aktiv livsstil där bland annat stress, föroreningar och sena kvällar kan sätta spår i huden.

Ampullkuren används under en 8-dagarsperiod för optimal fukt och fyllighet. Alternativt kan du använda en ampull på de dagar då huden har varit extra utsatt och blivit uttorkad – perfekt för en fuktboost och lite extra vård.

8 x1 ml
  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    2060-483-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter