21 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 23 betyg
0
0
1
3
19
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Nytt favoritserum!

  Väldigt bra serum som ger huden glow och fukt. Riktigt bra för mig med torr och lite känslig hud. Ingen reaktion från mig när jag böt till denna vilket är ett kvitto på att den innehåller bra och naturliga produkter. En ny favorit! Denna tillsammans med Forrest Extract Rich Cream kan jag verkligen rekommendera då de kompletterar varandra väldigt bra!! 😍
  6 gillar
 • Frisör på Lyko
  för 2 veckor sedan

  Fukt och lyster

  Detta serumet ger mycket fukt och även en fin lyster till huden. Verkligen en energikick till huden! Går snabbt in i huden vid applicering och har en mild och behaglig doft.
  1 gillar
 • Frisör på Lyko
  för 1 månad sedan

  Härlig produkt!

  Har blandad hud med pigmentförändringar. Upplever att min hud har blivit jämnare i tonen och fått mer lyster. Kommer absolut fortsätta använda denna!
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Riktigt bra!

  Har blivit en favorit!
  Så dryg och tycker mig se stor skillnad på min hud sen jag började använda den:)
  Rekommenderar för alla med torr hud!
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Effektivt serum som både ger lyster och återfuktar

  Jag måste erkänna att jag, fram tills att jag testade detta serum, mest förknippat Björk & Berries med handtvålar (särskilt den där härliga som doftade av smultron - den var bra fin). Så jag hade inte jättehöga förväntningar på det här serumet, särskilt inte som jag har höga krav på serum och är en redan ivrig konsument av serum i stora lass.

  Jag upplever att Skin Awakening C-Serum ger mig en god dos lyster efter regelbunden användning, samtidigt som den är återfuktade. Huden känns aldrig stram eller irriterad, bara nöjd och uppiggad. Helt klart ett serum att återkomma till i badrumshyllan om och om igen, för de fina resultaten.

  Däremot är jag inte övertygad av flaskan. Missförstå mig nu inte: detta är en väldigt snygg flaska. Helt klart en produkt man vill ha ståendes synligt i badrummet på grund av dess looks. Vitamin C är en känslig ingrediens, och något som försämrar hållbarheten markant är tillförsel av syre. I och med att flaskan är utrustad med pipett, släpper man in onödigt mycket av just syre i samband med användning. Jag hade utan tvekan föredragit en pumpflaska i det här fallet för att öka hållbarheten något.

  #Lykoinflutester #björkandberries
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Håller vad den lovar!!

  Jag har använt Skin Awakening C-serum tillsammans med Forest Extract Rich Cream och jag är supernöjd!

  Jag är noga i min hudvårdsrutin och använder endast produkter från Maria Åkerberg vanligtvis. För att undvika att få utslag/finnar (som man kan få när man byter hudvård) undvek jag att testa dessa produkter innan studentbalen och student. Nu har jag använt produkterna i ungefär två veckor och resultatet blev motsatsen! De finnar jag hade försvann när jag började använda produkterna. (Detta var i och för sig i samband med att min mens slutade, så jag kan inte säkert säga vad som var vad)

  Jag har normal till torr hy och tycker att huden återfuktas jättebra, utan att produkterna känns för feta på huden. Serumet aktiverar huden och får den att stråla! I början kände jag till och med att det pirrade efter applicering. Fantastiskt nog slätas även huden ut. Jag har ända sedan jag kom in i puberteten haft knottriga kinder, men det här har minskat märkbart av Björk and Berries produkterna. Wow!

  Förpackningarna med det matta glaset känns väldigt lyxiga och är dessutom sjukt snygga. Serumet har en pipett vilket gör att det är enkelt att applicera den väldigt rinniga konsistensen på huden utan att spilla produkt. Dessutom hindrar det att bakterier tar sig in i förpackningen. Super!

  En del verkar tycka att serumet luktar lite dåligt men jag håller inte med. Med MÅ-produkter som referenspunkt tycker jag att det luktar gott. Båda märkena är ekologiska (stort plus!! använder knappt ansiktsvård som inte är ekologiskt längre) och att de inte luktar gott är för mig bara ett tecken på att de inte använder onödiga parfymer. Serumet luktar fräscht och lite citrusaktigt (antagligen för att den innehåller C-vitamin).

  Serumet levde upp till alla mina förväntningar!

  #Lykoinflutester #björkandberries
  2 gillar

Björk & Berries
Skin Care
Skin Awakening C-Serum 30 ml

23 Betyg
450:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Detta C-Serum blåser nytt liv i trött hud. Laddad med C-Vitamin ger det en ny lyster och skyddar huden mot skador från fria radikaler samtidigt som det jämnar ut hudtonen. Hyaluronsyran ger en optimal återfuktning, vilket gör detta serum ideal för torr och glåmig hud. Stabil C-Vitamin hjälper mot fria radikaler och är en av de mest effektiva naturliga antioxidanterna. Det stimulerar kollagen och elastinsyntesen samtidigt som den jämnar ut hudtonen och ger huden en fräsch, naturlig lyster.

Användning: Applicera 1-2 pumpningar dagligen före Forest Extract Moisturiser.

Resultat: återställer fuktbalansen, jämnar ut hudtonen och återställer din lyster.

Hudtyp: Passar alla hudtyper.

97% naturliga ingredienser / 64% certifierade ekologiska ingredienser / 100% naturlig doft

Dermatologiskt Godkänd / Tillverkat i Sverige

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1054-151-0030

Köps ofta tillsammans

519:-
1360:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019