21 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 24 betyg
0
0
1
4
19
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 13 månader sedan

  Nytt favoritserum!

  Väldigt bra serum som ger huden glow och fukt. Riktigt bra för mig med torr och lite känslig hud. Ingen reaktion från mig när jag böt till denna vilket är ett kvitto på att den innehåller bra och naturliga produkter. En ny favorit! Denna tillsammans med Forrest Extract Rich Cream kan jag verkligen rekommendera då de kompletterar varandra väldigt bra!! 😍
  6 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Fungerar faktist riktigt bra!

  Jag har använt detta serum från och till i någon månad nu, och märker stor skillnad på huden när jag väl använder den. Jag har blandhy och har bekymmer med acne samt acneärr. Denna hjälper till med att jämna ut min hudton samt ljusar upp ärren med hjälp av c-vitaminet, vilket får min hud att se mycket fräschare ut! Jag gillar att blanda ut 2 droppar i min dagkräm, prova du med!
  1 gillar
 • Frisör på Lyko
  för 6 månader sedan

  Fukt och lyster

  Detta serumet ger mycket fukt och även en fin lyster till huden. Verkligen en energikick till huden! Går snabbt in i huden vid applicering och har en mild och behaglig doft.
  2 gillar
 • Frisör på Lyko
  för 6 månader sedan

  Härlig produkt!

  Har blandad hud med pigmentförändringar. Upplever att min hud har blivit jämnare i tonen och fått mer lyster. Kommer absolut fortsätta använda denna!
  2 gillar
 • för 8 månader sedan

  Riktigt bra!

  Har blivit en favorit!
  Så dryg och tycker mig se stor skillnad på min hud sen jag började använda den:)
  Rekommenderar för alla med torr hud!
  1 gillar
 • för 9 månader sedan

  Effektivt serum som både ger lyster och återfuktar

  Jag måste erkänna att jag, fram tills att jag testade detta serum, mest förknippat Björk & Berries med handtvålar (särskilt den där härliga som doftade av smultron - den var bra fin). Så jag hade inte jättehöga förväntningar på det här serumet, särskilt inte som jag har höga krav på serum och är en redan ivrig konsument av serum i stora lass.

  Jag upplever att Skin Awakening C-Serum ger mig en god dos lyster efter regelbunden användning, samtidigt som den är återfuktade. Huden känns aldrig stram eller irriterad, bara nöjd och uppiggad. Helt klart ett serum att återkomma till i badrumshyllan om och om igen, för de fina resultaten.

  Däremot är jag inte övertygad av flaskan. Missförstå mig nu inte: detta är en väldigt snygg flaska. Helt klart en produkt man vill ha ståendes synligt i badrummet på grund av dess looks. Vitamin C är en känslig ingrediens, och något som försämrar hållbarheten markant är tillförsel av syre. I och med att flaskan är utrustad med pipett, släpper man in onödigt mycket av just syre i samband med användning. Jag hade utan tvekan föredragit en pumpflaska i det här fallet för att öka hållbarheten något.

  #Lykoinflutester #björkandberries
  1 gillar

Björk & Berries
Skin Care
Skin Awakening C-Serum 30 ml

24 Betyg
450:-
Beskrivning
Ingredienser
Detta C-Serum blåser nytt liv i trött hud. Laddad med C-Vitamin ger det en ny lyster och skyddar huden mot skador från fria radikaler samtidigt som det jämnar ut hudtonen. Hyaluronsyran ger en optimal återfuktning, vilket gör detta serum ideal för torr och glåmig hud. Stabil C-Vitamin hjälper mot fria radikaler och är en av de mest effektiva naturliga antioxidanterna. Det stimulerar kollagen och elastinsyntesen samtidigt som den jämnar ut hudtonen och ger huden en fräsch, naturlig lyster.

Användning: Applicera 1-2 pumpningar dagligen före Forest Extract Moisturiser.

Resultat: återställer fuktbalansen, jämnar ut hudtonen och återställer din lyster.

Hudtyp: Passar alla hudtyper.

97% naturliga ingredienser / 64% certifierade ekologiska ingredienser / 100% naturlig doft

Dermatologiskt Godkänd / Tillverkat i Sverige

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1054-151-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter