Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 4 betyg
0
0
1
2
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Superskön

  Har provat många Björk & Berries produkter. Superbra. Denna nya produkt doftar ljuvligt. Skog, mossa och doft av dagg. Sitter i långe och lämnar kvar en frisk och fräsch mjuk doft. Prova gärna Never Spring-serien. Underbar.
  3 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Härlig doft!

  Perfekta krämen för grabbar, doftar grymt gott och känns mer maskulin, absorberar snabbt in i huden och doftar länge!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Maskulin doft!

  Den går lätt i hyn utan att klibba. Enda negativa för min del är att jag tycker att doften är lite väl maskulin för min smak. Men rekommenderar absolut att testa den om man vill ha en body lotion med mycket fukt!
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 9 månader sedan

  Doften

  En klar doft av örter och trä, riktigt häftigt då det verkligen doftar precis så! Tycker dock att det kan bli lite för mycket när jag har den på hela kroppen.
  1 gillar

Björk & Berries
Botanist
Body Lotion 250 ml

4 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Botanist är en doft inspirerad av mötet mellan den djupa skogen och en vildvuxen trädgård. Träd med stora klorofyllgröna blad, solvarmt gräs och rötter som sprider sig längs den mjuka mossan. Doften öppnar upp med friska noter från gröna nyplockade äpplen samt svartvinbärsblad. Hjärtnoten väcker associationer till rökigt svart te och trädgårdslandet med sina gröna växter. Botanist landar i en doft av tränoter, en påminnelse om barrskogen som breder ut sig runtomkring och basnoten växer fram från nykluven björkved med underton av maskulin vetiver och patchouli.

Den aktiva ingrediensen i Botanist är ekologisk linfröolja - En olja rik på omega 3 som endast förekommer i några få vegetabiliska oljor. Omega 3-fettsyra är känd för sin förmåga att minska skador på kollagen som orsakas av UV-strålning från solen, en av de största orsakerna till för tidigt åldrande. Det främjar även cellförnyelsen och har en aktiv påverkan på hudens ämnesomsättning. Detta gör linfröolja till en mycket bra anti-aging olja. Förutom omega 3 är linfröoljan även rik på lignaner som agerar antiinflammatoriskt. Linfröoljan är en mycket återfuktande och vårdande olja.

Botanist är en 100 procent vegansk serie bestående av hand wash, hand cream, body wash och body lotion

250ml

Köps ofta tillsammans

428:-
639:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019