1 användarbild
1 look
Björk

Looks

✨Mot våren✨

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 19 betyg
0
2
1
0
16
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  Underbart silvershampoo!!

  Proppat med violetta pigment som många andra på marknaden, men efter duschen känns håret verkligen återfuktat. Något jag har letat efter hos ett silvershampoo och äntligen har hittat.

  Älskar, älskar!
  8 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 veckor sedan

  Ett av dem bästa!

  Favorit hemma hos mig och väldigt effektivt! Olika på alla hår så klart men jag använder det ca 1 gång i veckan, i 1 minut.

  Älskar att man ser resultat redan efter en användning och efter balsam (gärna inpackning också) känns håret inte alls strävt!
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Bra silvershampo!

  Är silverblond. Naturligt röd, tjockt hår med fina strån och självfall. Vilket innebär att jag må använda silvershampo dagligen, eller åtminstone vid varje hårtvätt, för att inte bli nästintill orange. Började med Goldwells silvershampo, fungerar enbart på kort och urtunnat hår. Provar Fudge, på tok för kraftig och uttorkande, samt missfärgade topparna rejält! Fanola, snällare men missfärgade också i längden. Efter att ha fått tips från Lyko, så testade jag Björk ag. Behöver inte leta på ett tag! Den är otroligt snäll mot håret och jag får behålla mitt silverblonda hår. Tänk på att silvershampo enbart tvättar bort pigment, så för att skydda, ha ett balsam/inpackning som blockar gula pigment. Jag har alltid kört på silvershampo och Goldwells Blondes & Highlights 60 sec inpackning.
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Inpackning

  Hej! Kan jag använda Macadamia inpackning MELLAN silverschampo o silverbalsam? Eller drar det ur silvereffekten?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Karin 🌹
   Det kan du absolut göra😍
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Väldigt besviken

  Använt schampot+balsamet i ca 2 månader nu. Har verkligen försökt att ge det en ärlig chans. Men håret har blivit väldigt torrt. Aldrig haft stripigt hår, men det har jag fått nu (Har tunt, fint hår). Upplever heller inte att de gula pigmenten försvinner.

  Hade läst recensioner tidigare och hade hoppats på denna kombon.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Ingen skillnad.

  Hur använder ni denna produkt? Har båda schampot och balsamet och ser ingen skillnad och har i den i fler minuter. Har färgat blont hår hos en frisör.
  Gilla

Björk
AG Shampoo 300 ml

19 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Silvershampoo med violetta pigment och blåbärsextrakt som neutraliserar gula nyanser i blont hår. Ger hårtet glans och styrka till hårets struktur. Färgbevarande.

300ml

Köps ofta tillsammans

582:20
717:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter