1 användarbild
Björn Axén OBH Nordica

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 52 betyg
5
6
13
13
15
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Favvo

  Älskar den. Så värd pengarna. Gör håret så glansigt och bara glider genom varje passé. Hettas upp på 30 sek och har rundade kanter som oxå hettas upp (de silvriga partierna) vilket underlättar när man lockar håret. Automatisk avstängning. Om jag måste säga en negativ grej, skulle de vara att man inte vet när den nått den grad man valt. Stör mig inte dock.. 😃
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Besviken

  Nej tack. Den här produkten ser väldigt bra ut men gör en tydligt besviken när man använder den, tyvärr fastnar håret och det dras av när man drar plattången genom sina längder. Fin design, snabb uppvärmning och en bra värmefodral men ingen funktion som säger till när plattången är uppvärmd till den inställda temperaturen. Skulle främst inte använda den igen eftersom den sliter av hår.
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Gör sitt jobb!

  Den är helt perfekt! Både min fru och dotter är verkligen nöjd med denna produkten. Den är lätt och väldigt smidig att arbeta med. Fördelarna är temperatur inställningen, lätt att använda. Och ett värmetåligt fodral. Lång sladd och en ”swirvel” så sladden inte trasslar sig . Nackdel ingen indikering på att rätt temperatur är uppnåd. Inget ställ eller fötter till den så den kan svalna utan att man håller i den eller lägger på en yta som inte kan ta skada av värmen.
  Tången känns bra i material val. Känns inte plastig som många andra. Helt klart en prisvärd produkt. Funkar helt perfekt till både att locka med som att platta med.
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Första locken satt som en smäck!

  Första locken satt som en smäck trots att jag inte är van vid att locka mitt eget hår! Jag har använt plattningsfunktionen mest och är väldigt nöjd med den med. Bra med reglerbar värme med många alternativ, vilket gör det lätt att hitta rätt temperatur för sitt eget hår och tillfälle. Smidigt och effektivt värmeskydd följer med som gör det enklare att ta med på resan och packa ner utan att behöva vänta på att plattången svalnar. Det är en lång sladd. Den känns nästan lite för lång när man använder den bara hemma, men på resande fot då man inte kan garantera ett uttag nära en spegel kan det ju vara bra att ha. Snygg och minimalistisk design. Jag gillar den gråa färgen! Den känns rejäl och gedigen när man håller den i handen. Jag kan varmt rekommendera denna produkt!
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Riktigt bra

  Denna plattång har jag provat ett tag nu, och jag blir Bara mer och mer nöjd varje gång. Jag har provat att locka håret utan att ha i några stylingprodukter i håret före eller efter. Lockarna håller riktigt bra ändå, mycket bättre än andra tänger jag prövat tidigare, där jag även behövt stylingprodukter i tillägg för att lockarna ska hålla. Så superbra tång detta alltså!
  Gilla

Björn Axén OBH Nordica
OBH Nordica Björn Axen Tools Straight & Curl Nano Pro

52 Betyg
849:-Rek. pris 919:-

OBH Nordica Björn Axen Tools Straight & Curl Nano Pro
Professionell plattång som är designad för att skapa
rakt eller lockigt hår med perfekt resultat. Inställbar
temp: 120-230°C. Snabb uppvärmning - ca 30s.
Högresistent nano-keramisk beläggning med
tourmaline för minskad friktion, ökad glans samt
skonsam behandling, motverkar även statisk
elektricitet och bevarar fukten i håret. Flexibla plattor
för ett jämnt och kontinuerligt tryck mot håret. Exklusiv
värmetålig väska. Automatisk avstängning. Extra lång
sladd: 2,8 meter.

 

Professionell plattång.
Inställbar temp: 120-230°C.
Snabb uppvärmning - ca 30s.
Högresistent nano-keramisk beläggning med tourmaline.
Flexibla plattor.
Exklusiv värmetålig väska.
Automatisk avstängning.
Extra lång sladd: 2,8 meter.

 • Kategori:Plattång
 • Artikelnummer:
  1055-331-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019