10 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 18 betyg
3
3
3
2
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  Lilac-pink

  Förstå gången jag gkorde något sådant och jag blev otroligt nöjd! Jätte lätt att applicera. Jag blandade ut med balsam. Fick höra av syster att om man ville ha mycket mer intensivt kunde man köra utan balsam.
  9 gillar
  • för 16 månader sedan
   Fint! Är det pink eller lilac?
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Får jag tillbaka mitt blonda efter?

  Går håret tillbaka till den färgen man hade när man hade i masken? Och ungefär hur lång tid tar det. Vill testa den rosa på mitt askiga blonda hår. Testat många men har alltid blivit kvar lite rosa och vill inte behöva färga håret igen.
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Elli😊 Det finns tråkigt nog en risk att det kommer att bli lite kvar. Den tvättas ut successivt men kanske inte helt så att du får den nyans du hade innan.
   Gilla
 • för 7 månader sedan

  Håret blev mjukt men...

  RÖTT mahogny brown, har man lite rött i sitt hår, om man är naturligt blek kanske bränner sig lätt i solen ? RÖTT. MItt stora tips till alla som jag, är att undvika dessa fällor. Gyllene=rött. Ta alltid det ljusaste, askigaste, om ni inte vill ha rött/organge/karamellröttbrunt hår. Det blev dock fint, och håret kändes fint efteråt. Men extremt rött. :D XD Det är bra med wash outs, jag har slutat försöka tona/färga, för det har aldrig gått så bra. Pga pigmenten som drar åt sig allt rött i hela världen ungefär. :) Vid osäkerhet, kör ALLTID en slinga. ALLTID:
  1 gillar
  • för 7 månader sedan
   Vill även säga till folk att de flesta använder Basic Red, i ingredienslistan, har man blekt håret, har lätt att få rött hår vid färgning=en färg man inte kommer vara beredd på så kör alltid slingtestet på dessa. Ibland, när håret är blekt, försvinner inte det röda på väldigt lång tid, så akta. Borde inte få säljas är min åsikt efter chocken av hur kemin ser ut.
   Gilla
 • för 10 månader sedan

  Inte hela håret

  Hela mitt hår är blekt, trotts detta sattes sig ej färgen överallt de vart bara på vissa ställen. Mem wow va håret blev mjukt och fint efter !
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Nöjd

  Jättebra, använde innan jag skulle på fest. Blev supernöjd. #tävling
  1 gillar
 • för 12 månader sedan

  Så där i resultat faktiskt.

  Färgen mahogny Brown är väldigt röd mer än brun. Så vill man bli mer rödhårig så kanske den är mer aktuell, jag blev dock besviken. Själva funktionen upplever jag gör håret dassigt i färgen trots eftervårdande droppar etc. 15 min räcker inte alls för ett tillfredställande resultat och det tvättas ut väldigt fort på 1-2 tvättar. Blir inget nytt köp för min del.
  Gilla

Björn Axen
Color Shots
Björn Axén Color Shot Washout Golden Mahogany Brown

18 Betyg
129:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Temporär hårfärg med vårdande solrosolja, Vitamin E och Pro-Vitamin B5.
Färgen blandas enkelt med valfritt balsam för önskad intensitet. Tvättas successivt ut med schampo. För varje schamponering blir färgen svagare.
För ljusbrunt och brunt hår. Passar i hela håret, slingor och ombre. Denna färg ger mest synbart färgresultat på redan färgat hår.
Blanda ca 1/3 färg med 2/3 balsam. Antingen blandar du i en skål och rör om med ex en sked. Eller så blandar du direkt i handflatan. Se till att färgen blandas in ordentligt med ditt balsam.

Massera in i schamponerat, handdukstorkat hår, låt verka 7–15 min och skölj ur med vatten. Svagare resultat 7 min och upp till 15 min om du önskar intensivt resultat. Om du är osäker på intensitet testa på en hårslinga/hårstrå först. Alla hår har nämligen olika förutsättningar, vissa hår tar till sig färgen mer än andra.

Innehåller inte väteperoxid eller ammoniak.
Räcker till flera färgningar. Antal färgningar beror på hur mycket färg du blandar i ditt balsam.
Fri från parfym, parabener och silikoner
Vegan
Producerad i Sverige, både formula och förpackning

50ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter