Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 7 betyg
0
1
2
0
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Bästa produkten som finns

  .
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Min bästa för lockar!

  Bästa produkt jag någonsin använt för mitt mycket självlockiga hår som lätt frissar. Håller lagon hårt, blir lagom tungt, och ger glansiga, mjuka lockar.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Extra stöd!

  Stylingkräm som är perfekt att lägga i handukstorrt hår för att framhäva lockar och låta självtorka, eller för att föna in för att få ett extra stöd. Den ger en lätt textur som inte blir tung, och den fungerar perfekt för fintrådigt hår.
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Mycket nöjd

  Jag har ganska tunna hårstrån och självlockigt hår. Kramar in creamen i handukstorkat hår och låter håret självtorka. Upplever att håret blir glansigare och lockarna håller ihop bättre utan att frissa sig. Man får dock inte hålla på att pilla i håret medans det torkar! Jag tycker även om den diskreka doften och att tuben är perfekt storlek för att gräppa i handen, även om man är blöt om händerna.
  Gilla

Björn Axen
Style
Smoothing Cream Control 150 ml

7 Betyg
119:-Rek. pris 130:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Björn Axen Smoothing Cream Control
Smoothing Cream är perfekt för dig som vill föna eller plattånga lockigt hår rakt. Den fungerar även utmärkt att krama fram perfekta lockar. Innehåller vårdande mineraler och fuktbevarande alger som stärker håret, ökar elasticiteten och vårdar både hår och hårbotten. Innehåller värmeskydd och UV-filter.

Användning: Arbeta in Smoothing Cream i fuktigt hår och föna håret eller låt självtorka. Vid användning av plattång måste håret vara helt torrt.

150ml

Köps ofta tillsammans

218:-
477:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019