Björn Axen Styling Powder Mattifying & Volume

13 Betyg
129:-Rek. pris 140:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

80 ml200 ml

Björn Axen Styling Powder Mattifying & Volume
Styling Powder ger hållbar stadga och volym samt mattar ner fet hårbotten. Perfekt för dig som vill fräscha upp håret mellan schamponeringar! Styling Powder förpackas som en spray vilket innebär att du lätt kan applicera direkt på de delar av håret som du vill arbeta med. Dessutom är den mycket torr i sin konsistens vilket gör att den verkar fort utan att bli klibbig. Styling Powder passar givetvis både kort och långt hår som önskar en extra matt effekt. Styling Powder finns i 200ml och travel size 80ml, perfekt att ha med i handväskan!

Tips på användning: Skaka flaskan före applicering. Spraya i hårbotten från ca 10 cm avstånd i torrt hår och låt torka. Skaka av eventuellt överflöd och forma önskad frisyr med fingrarna. Skydda kläder från ev. pulverfall. Våga gärna spraya även i underhåret för att maxa volymen. Styling Powder fungerar även mycket bra med Björn Axén Volumaster då applicerar du Styling Powder efter att du volymbehandlat med Björn Axén Volumaster.

200ml

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
248:20

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
617:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 13 betyg
3
0
2
1
7
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 30 månader sedan

  Ett väldigt bra torrschampo!

  - DOFTEN: Den luktar nästan ingenting, man anar bara en vag doft av typ citron/citrus? Så den luktar fräscht. Många andra torrschampon brukar lukta start eller kemikaliskt men inte detta. Ger doften (4/5) i betyg.

  - FETT I HÅRBOTTEN: Den tar bort allt fett i hårbotten, så där gör den sitt jobb. Där ger jag den (5/5) i betyg.

  - MÖRKT HÅR: Den lämnar lite vita rester i mitt mörkbruna hår. Men typ 90% går att borsta ur. Så håret ser inte sådär grått/matt ut som det kan göra av många andra torrschampon. Så där får den (4/5) i betyg.

  - VOLYM: Den ger bra med volym, själva håret ser även lite tjockare och fylligare ut efter användning. Där ger jag den (5/5) i betyg.

  - KVALITÉN I HÅRET: Efter att man har sprayat i torrschampot så känns håret lite torrt tyvärr, så när man drar igenom fingrarna i håret så kan man fastna. Så i Kvalité ger jag den 3/5.

  ---------------------------------------------
  Men i helhet så ger jag den ändå 5/5. Detta är nog det näst bästa torrschampot som jag har prövat, och har prövat en hel del.
  "Redken Powder Refresh 01" är det ända torrschampot som jag tycker är bättre än detta. Då håret efter användning fortfarande är mjukt och följsamt samt så lämnar det INGA vita rester alls i mörkt hår. Dock så får man inte så värst mycket volym av det.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 15 månader sedan

  Bästa torrschampot!

  Doftar underbart och lämnar inga synliga spår i mitt bruna hår. Hårbotten känns inte alls fet och blir inte heller stel av produkten. Ger även fin volym!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 30 månader sedan

  Bästa torrschampot

  Bästa torrschampot jag prövat! Fungerar utmärkt och syns inte, då visa torrschampon lämnar efter sig massa pulver!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.