Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

bkr Spiked Lala 1L

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
BKR har snabbt fått en trogen beundrarskara och gjort sig förtjänt av sitt rykte som den mest vanebildande och omtyckta vattenflaskan.

Den här fina flaskan kommer att förändra hur du dricker vatten framöver. bkr är gjord av glas, det ultimata rena materialet, och omsluten av mjukt silikon är denna eleganta uppfinning en vackert designad lösning på en överförpackad och plastig engångsvärld.

Älskad av stjärnor och såld genom de bästa återförsäljarna internationellt.

Du kan använda din bkr-flaska om och om och om igen och fylla den med det du vill dricka: vatten, apelsinjuice, chokladmjölk, vin, Manhattans .... vad som helst. bkr-ägare har i allmänhet flera flaskor – en hemma, en på jobbet, en i handväskan, två i diskmaskinen och fem fyllda med vatten i kylskåpet.

BKR är BPA-fri, ftalatfri (och materialen är godkända av amerikanska livsmedelsverket, FDA). Den lilla öppningen är lätt att dricka ur, polypropenlocket läcker inte, flaskan tål maskindisk och passar de flesta mugghållare.

1000ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 10 månader sedan

  Fler färger?

  Kommer ni inte få in fler färger i denna storleken? Synd att Tutu är slut och det är också synd att ni inte har den i färgen naked som jag egentligen vill ha.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 10 månader sedan
   Hej Rawan! Denna kommer att komma in i lager igen inom kort. Jag ska vidarebefordra ditt önskemål till ansvarig så får vi se om vi har möjlighet att ta in den.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019