Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

bkr Vattenflaska Baby 500ml

12 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Fler nyanser

BKR har snabbt fått en trogen beundrarskara och gjort sig förtjänt av sitt rykte som den mest vanebildande och omtyckta vattenflaskan.

Den här fina flaskan kommer att förändra hur du dricker vatten framöver. bkr är gjord av glas, det ultimata rena materialet, och omsluten av mjukt silikon är denna eleganta uppfinning en vackert designad lösning på en överförpackad och plastig engångsvärld.

Älskad av stjärnor och såld genom de bästa återförsäljarna internationellt.

Du kan använda din bkr-flaska om och om och om igen och fylla den med det du vill dricka: vatten, apelsinjuice, chokladmjölk, vin, Manhattans .... vad som helst. bkr-ägare har i allmänhet flera flaskor – en hemma, en på jobbet, en i handväskan, två i diskmaskinen och fem fyllda med vatten i kylskåpet.

BKR är BPA-fri, ftalatfri (och materialen är godkända av amerikanska livsmedelsverket, FDA). Den lilla öppningen är lätt att dricka ur, polypropenlocket läcker inte, flaskan tål maskindisk och passar de flesta mugghållare.

500ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.1

Baserat på 12 betyg
1
0
2
3
6
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Bra flaska!

  Köpte en spiked och en vanlig. Gillar båda väldigt mycket men håller med om att greppet på spiked är lite bättre. Dricker massa mer vatten nu när man har en sån fin flaska framför sig. Ser fram emot att snart köpa en till spiked och kanske en 1 liters flaska om Lyko får in dem i fina färger.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 5 dagar sedan

  Bästa!

  Älskar BKR's vattenflaskor! Dem är både snygga och praktiska! För första gången i mitt liv har jag faktiskt börjat dricka ordentligt med vatten, och det tack vare att jag alltid har en flaska ståendes på jobbet och en i kylen hemma! Rekommenderar varmt för den som vill lyxa till det lite extra.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Älskar!

  Bra flaska som inte ger av sig gifter och super att ha med sig till jobb och gym! Lätt att rengöra, läcker inte och så snygg! ;)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Smidig flaska

  Jag är väldigt nöjd med vattenflaskan. Det känns fräscht att dricka ur glas istället för plast. Tål maskindisk utan problem. Greppvänligt och snyggt hölje. Locket är smart utformat med ögla att bära i. Bra storlek och perfekt att ha i hemmet eller på jobbet exempelvis. Lite för tung om man är på språng med den ofta.
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Byta färg?

  Hej!
  Jag har en bkr naked men känns lite weared med hudfärgat hölje och jag skulle hellre ha lite färg eller nån fräsch nyans :) Vet ni om man kan köpa enbart ett annat silikon hölje någonstans och byta med eller behöver man köpa en helt ny flaska då? Tacksam för svar :)
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 10 månader sedan
   Hej Christine!

   Vi har dessvärre inga separata silikonhöljen hos oss, men jag ska be våran inköpare se över detta så får vi hålla tummarna på att det inom kort finnas att köpa hos oss :)
   gillar
  • christine
   för 10 månader sedan
   Toppen, tack snälla! Det hade vart super isåfall :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Toppen!

  Kanon
  gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019