Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 13 betyg
1
0
2
3
7
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  Bra flaska!

  Köpte en spiked och en vanlig. Gillar båda väldigt mycket men håller med om att greppet på spiked är lite bättre. Dricker massa mer vatten nu när man har en sån fin flaska framför sig. Ser fram emot att snart köpa en till spiked och kanske en 1 liters flaska om Lyko får in dem i fina färger.
  5 gillar
 • Slut i alla färger

  Hej!
  Har bevakat dessa länge nu, kommer det komma in igen? (Bara den släta inte spiked)
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Elisabeth
   Ja tyvärr har dessa tyvärr blivit lite försenad in till vårt lager, men avvakta lite till så bör den snart finnas på lager igen :)
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Bästa flaskan!

  Superbra och fin glasflaska! Gillar inte att dricka i plastflaska för det blir lätt en plastsmak. Den här hänger med till jobbet och överallt. De små flaskorna är perfekta för barnen.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Air kiss

  Har bevakat den släta modellen i färgen air kiss länge nu. Kommer ni få in den överhuvudtaget?
  Gilla
  • för 3 månader sedan
   Jag förstår tack för svaret. Jag håller ut och väntar 😉
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Bästa!

  Älskar BKR's vattenflaskor! Dem är både snygga och praktiska! För första gången i mitt liv har jag faktiskt börjat dricka ordentligt med vatten, och det tack vare att jag alltid har en flaska ståendes på jobbet och en i kylen hemma! Rekommenderar varmt för den som vill lyxa till det lite extra.
  3 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Älskar!

  Bra flaska som inte ger av sig gifter och super att ha med sig till jobb och gym! Lätt att rengöra, läcker inte och så snygg! ;)
  1 gillar

bkr
Vattenflaska 500ml Elle

13 Betyg
349:-

Fler nyanser

BKR har snabbt fått en trogen beundrarskara och gjort sig förtjänt av sitt rykte som den mest vanebildande och omtyckta vattenflaskan.

Den här fina flaskan kommer att förändra hur du dricker vatten framöver. bkr är gjord av glas, det ultimata rena materialet, och omsluten av mjukt silikon är denna eleganta uppfinning en vackert designad lösning på en överförpackad och plastig engångsvärld.

Älskad av stjärnor och såld genom de bästa återförsäljarna internationellt.

Du kan använda din bkr-flaska om och om och om igen och fylla den med det du vill dricka: vatten, apelsinjuice, chokladmjölk, vin, Manhattans .... vad som helst. bkr-ägare har i allmänhet flera flaskor – en hemma, en på jobbet, en i handväskan, två i diskmaskinen och fem fyllda med vatten i kylskåpet.

BKR är BPA-fri, ftalatfri (och materialen är godkända av amerikanska livsmedelsverket, FDA). Den lilla öppningen är lätt att dricka ur, polypropenlocket läcker inte, flaskan tål maskindisk och passar de flesta mugghållare.

500ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019