Blinc

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Perfekt för den känsliga

  Har använt och köpt Blinc i mer än 3 år och tänker inte byta till något annat.
  Jag har aldrig kunnat ha mascara i en hel dag, det bästa är att den tål rätt vatten men sen när man ska tvätta av mascaran använder du ljummet vatten och gnuggar med fingrarna över fransarna.
  Eftersom det bildas ett lager ”tub” runt fransarna så var noga att inte sminka över fransarna innan du målar.
  2 gillar
 • för 7 månader sedan

  Underbar produkt!

  Efter varma sommardagar till regniga höst och vinterdagar så sitter detta lika fint som när jag först lägger på det. Jag jobbar mycket nätter och jag har alltid haft problem med att eyeliner och mascara lägger sig under ögat. Denna gör det inte. Dessutom är den jättesnäll mot ögonen
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Bästa någonsin

  Cyklade i ösregn till och från universitetet två gånger på samma dag, trots det satt det en perfekt vingad eyeliner på ögonlocken när jag skulle tvätta bort sminket på kvällen. Det här är lätt ett av mina bästa köp,
  2 gillar

Blinc
Eyeliner Original Brown

3 Betyg
289:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Blinc Original Eyeliner, är likt Blinc mascara en oljefri eyeliner som bildar ett vattenfast lager på huden. Du kan gråta, sporta, vara ute i regn eller gnugga ögonen, medan eyelinern håller sig på plats. När eyelinern har torkat kan den inte smetas ut eller suddas ut, endast rikligt med vatten och lätt tryck kan få färgen att lösas upp och nästan krullas av ögonlocket. Ögonen lämnas helt rena utan att ögonmakeup remover behöver användas. Blinc Eyeliner är skonsam och kan användas av kontaktlinsbärare, personer med känsliga ögon och vid fransförlängning. Blinc Eyeliner används flitigt av aktriserna i världsberömda Circus de Soleil.

Användning:
Blinc Eyeliner ska appliceras på torr och ren hud. Låt torka någon minut innan eventuellt ytterligare lager appliceras. Blinc Eyeliner kan suddas med hjälp av en tops innan färgen har torkat.

6ml
 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  2029-104-0002

Köps ofta tillsammans

408:-
1198:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019