Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blithe Blue Zone Marine Intensive Mask Abalone 25g

Bli först med att betygsätta produkten
60:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Denna ”anti-polluaging” sheet mask dränkt i en essence som är berikad med marint extrakt utvunnet från vattnet runt Jeju, en idyllisk, orörd ö som ses som Sydkoreas Hawaii. Det marina extraktet verkar djupt återfuktande och återställer på så vis vätskebalansen i huden och ökar dess motståndskraft mot daglig stress i form av luftföroreningar.

Passar utmärkt för torr hud som är i behov av fukt och lyster. Blithe Abalone Sheet Mask är dränkt i en cocktail av marint extrakt med huvudingredienserna marint kollagen som stöttar hudens viktiga byggstenar, samt abalone (sv. havsöra) som är rik på mineraler, proteiner, aminosyror och essentiella fettsyror. Ingredienserarna optimerar hudens fuktnivå vilket i sin tur stärker den, ökar dess elasticitet och ger en ungdomlig lyster. En blandning av sockerarter verkar vidare för att öka hudens fuktbindande förmåga samtidigt som peptider skyddar den från att förlora vätska. Resultatet blir en mjuk och följsam hud med en fin ihållande lyster.

Applicera masken efter rengöring och låt den verka i 15-20 minuter. Ta försiktigt bort masken och låt resterande essence sjunka in i av huden genom att försiktigt klappa in den för att maximera absorbtionen.


25g
Blithe

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
119:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
349:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018