Blithe

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  super bra mask

  jag har alla 3 masker och den här luktar bäst tycker jag (den lyktar bär)
  2 gillar

Blithe
Patting Water Pack Rejuvenating Purple Berry 200 ml

1 Betyg
449:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Den senaste innovationen inom K-beauty kallas för ”splash mask” - en ansiktsmask som vänder upp-och-ned på allt du tidigare visste om ansiktsmasker – det är nämligen ingen ”mask”, men gör allt gör allt som en ansiktsmask ska göra. På nolltid.
Istället för att lägga över 20 minuter på denna ritual så kan du nu på endast 30 sekunder få en naturlig och fräsch lyster i huden.
Blanda en kapsel med vatten och ”splasha” sen ansiktet samtidigt som du klappar in ”masken” mellan varven. Resultatet blir en mjukare, smidigare hud med en fin, naturlig lyster. Det har aldrig varit smidigare att göra en ansiktsmask.

Hur den fungerar: Komponerad av en koncentrerad blandning av mjölksyra och botaniska extrakt som jobbar för att snabbt och effektivt förbättra hudens textur och genom regelbunden användning öka dess lyster. Mjölksyran exfolierar skonsamt bort döda hudceller samtidigt som huden tillförs rikligt med fukt och näring. Blithe Patting Splash Mask Rejuvenating Purple Berrys huvudingredienser är en mix av bär fullpackade med antioxidanter som bidrar till en klarare och mer ungdomlig hy. ”Splashing-then-patting”-tekniken hjälper masken att snabbt och effektivt absorberas upp av huden så man alltid har tid att unna sin hud en daglig treat. 60% av ingredienserna är raw, dvs. att de har kallpressats för att bevara deras vitaminer, mineraler och enzymer intakta så de kan tillföra huden maximalt med nytta.

Användning: Rengör först ansiktet.
 • 15 sekunders-ritual: Passar bra om du vill ta det i samband med din morgondusch. Ta en full kapsel av splash mask och klappa in den i huden, men undvik ögon- och munområdet. Ta sen vatten från duschen och ”splasha” och skölj av den.
 • 30 sekunders-ritual: En annan metod är att hälla en kapsel i en skål med 700 ml ljummet vatten och ”splasha” med bägge händer och klappa in blandningen mellan varven.
Följ upp med din övriga hudvårdsrutin. Kan användas dagligen. En flaska räcker till ca 30 tvättar.


200ml

Köps ofta tillsammans

488:-
573:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019