Blithe

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • för 7 månader sedan

    Fanstisk

    Har använt denna under flera år och är så glad över att den äntligen börjat säljas i Sverige. Passar allt hudtyper, jag har torr och uttorkad hud. Använder denna på sommaren och Velvet Jam på vintern.
    1 gillar

Blithe
Pressed Serum Crystal Ice Plant 50 ml

1 Betyg
509:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En serum/kräm-hybrid i form av ett ”pressat serum” bestående av 63% Ice Plant-extrakt som verkar lugnande, svalkande och återfuktande på huden i en lätt gelé-liknande konsistens som varken känns tung eller oljig.

Hur den fungerar: Ice Plant-extraktet förser huden med näring, mjukgör och binder fukt så huden känns återfuktad samtidigt som den gör porerna mindre synliga. Blithe Crystal Iceplant Pressed Serum innehåller en blanding av fermenterade oljor som argan- och olivolja som i kombination ger en långvarig återfuktning av huden samtidigt som de skyddar den mot hårt klimat och luftföroreningar. Detta lättanvända serum/fuktkräm när, mjukgör och klarnar upp huden utan att kännas tung eller fet.

Ta en liten klick av krämen och fördela den jämnt över ansikte och hals genom att försiktigt klappa in den för bästa resultat. Essence och/eller serum kan användas innan krämen om huden behöver extra fukt och näring.

50ml

Köps ofta tillsammans

588:-
617:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019