Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blomdahl Medical Play Daisy Amethyst 5mm

3 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Allergifri

Blomdahl Medical utvecklar hudvänliga örhängen och näspiercingar för att du ska slippa oroa dg för att utveckla nickelallergi eller någon annan kontaktallergi, som är ett växande problem bland kvinnor idag.
Väl investerade pengar för att slippa risken att utveckla allergi.

6mm

13 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  "Alexandrit/Rose"- isblå och rosa - sommaraktiga! "Light rose/Amethyst" -diskret ljusrosa. "Violet/Crystal" - blek, gnistrande syrenlila

  Så fina och praktiska, gillar verkligen Blomdahls allergisäkra örhängen och har köpt många under åren!
  De här är jättefina; den isblå är en mkt ljus blå och den rosa en kall mellanstark rosa. (Ser mörkare och varmare ut på bilden.) På bilden med fyra par Daisyörhängen syns den längst till vänster, nr 2 är "Light Rose/Amethyst", nr 3 är "Violet/Crystal" och nr 4 är "Amethyst/Light Amethyst".
  Färgen "Light rose/Amethyst" är också väldigt fin, dock klart ljusare i verkligheten än på ngn skärm jag sett. Nyansen gränsar till en ljust varm rosa och är väldigt söt med den mörkare stenen i mitten. Alla Blomdahls örhängen är fina att ge bort eftersom de kommer i ett genomskinligt, plomberat plastetui, lagt i en liten tygpåse.
  En av bilderna visar både "Light rose/Amethyst" och "Amethyst/Light amethyst" för jämförelsens skull.
  "Violet/Crystal" är en väldigt snygg blek, blek kallt ljuslila med en genomskinlig mittsten. I visst ljus ser de lila stenarna också nästan genomskinliga ut. På bilden med 3 par Daisy är det "Violet/Crystal" längst till vänster, i mitten "Light Rose/Amethyst" och "Amethyst/Light Amethyst" är längst till höger. En annan bild visar "Violet/Crystal" till höger och den mörkare "Amethyst/Light Amethyst" är då till vänster för jämförelsens skull.

  + 2

  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Daisy Amethyst/light amethyst

  Jättesnygg mörk kall lila på stenarna i ytterringen. Mittenstenen är mer vit än på bilden - tveksamt om den faktiskt kan kallas för "light Amethyst". I övrigt lika praktiska som alla andra Blomdahls örhängen av medicinsk plast.
  På bilden håller jag den bredvid Daisy i "Light Rose/Amethyst" för jämförelsens skull. Den högra är "Amethyst/Light Amethyst".
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Supersöta!

  Små och söta örhängen, trivs väldigt bra i dem!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019