Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blueillume Tandblekning Stripes 100 + Penna

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Blue Illumes tandblekningstrips bleker gula tänder och tar bort fläcker på tänderna som orsakats av exempelvis kaffe, te, vin eller tobak. Tandblekning stripsen är professionellt utvecklade av tandläkare och specialister.

Den snabba behandlingen går ut på att du placerar en engångsremsa med blekningsmedel på tänderna och låter den verka i ca 25 minuter, denna procedur upprepas i 7-14 dagar eller tills att du uppnått det resultat du önskar, dock maximalt 10 dagar i följd. Många använder också tandblekning strips för att bevara resultatet av tidigare tandblekning.

Du får vår tandbleknings penna som en bonus för att förstärka och underhålla resultatet av din tandblekning.Vi garanterar att du blir nöjd med produkten annars får du pengarna tillbaka!

Innehåller: 28 tandblekning strips och 1 tandblekning penna.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 13 månader sedan

  Inte bra

  Stripsen är ytterst ömtåliga och går sönder så fort man försöker lossa dem från plasten. Har inte kunnat använda en enda remsa för att alla går sönder innan jag ens hinner få dem på tänderna. Kan i och med detta inte svara på om den ens bleker tänderna.
  Jag har tidigare använt "Dentway", som är en liknande produkt, och kommer fortsätta med den istället. Där går inte stripsen sönder och tänderna blir märkbart ljusare.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 13 månader sedan
   Vad tråkigt att du tycker så. Om du upplever att produkten varit defekt så tveka inte att registrera en reklamation så att vi får kolla över varan.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018