Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bluepaper Switzerland 50st

3 Betyg
89:-Rek. pris 99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Förpackningen med 50st små microporösa dukar som omedelbart absorberar talg och smuts från porerna - bästa metoden att förebygga orenheter, pormasker och akne utan att torka ut huden. Fungerar för alla hudtyper, kön och även med smink.

Pormaskar bildas när talgkörtlarna i huden producerar ett överskott av talg och sedan täpps igen av detta talgöverskott samt döda hudceller. För mycket talg i ansiktet kan ge obehagliga konsekvenser i form av pormaskar, finnar och oljig hy. Kan man bara få talgproduktionen i balans så slipper man problem med pormaskarna och akne, så enkelt är det.

Akne uppkommer när aknebakterier angriper huden och ju mer talg som finns i huden då, desto mer aggressiv blir aknen eftersom den lever på just talg.

  • Bekämpa talg, akne, finnar och pormasker utan att skada din hy.
  • Få matt och fin hy. Absorberar olja och smuts från porerna utan att torka ut huden.
  • Passar alla hud typer. Kliniskt och dermatologiskt testad, även testad för känslig hud och allergiker.
  • Se resultatet på duken vid varje användning.
  • Fungerar med smink.
  • Patenterad ledande microporös film teknik.

Bluepaper absorberar upp orenheter och excessiv talg/olja, vilket i sin tur motverkar infekterade pormaskar och akne. Duken innehåller ingen alkohol utan är konstruerad så att den endast tar upp talg som får huden att se ofräsch, trött och glansig ut. Duken är helt torr och efter att man drar den mot hud ytan man vill rengöra så ser man resultatet direkt på duken.

När man öppnar fodralet följer automatiskt 1 duk med medans resterande dukar smidigt förblir förpackade. Lättsamt tryck eller dra duken mot ansiktet för att absorbera orenheter och talg.
Se resultatet direkt på duken.

Bluepaper finns nu äntligen i Europa! Bluepaper är en microporös Make-up duk som tar bort glansig hud i ansiktet och behåller makeupen fräsch hela dagen!

Bluepaper är en ny och revolutionerande produkt på den svenska marknaden. Bluepaper är en microporös make-up duk som endast absorberar oönskad talg (fett/glans) från huden i ansiktet utan att förstöra makeupen!

Bluepaper skiljer sig från liknande produkter på marknaden, då det är en patenterad microporös duk som är tillverkade av biologiskt nedbrytbar plast som endast suger upp orenheter och pormaskar. De två viktigaste ingredienserna är Zink och Hamamelis, som motverkar akne och har en lugnade effekt på huden.

”Pudra näsan” med bluepaper!

Användning:
Använd alltid bluepaper när du känner dig fet och glansig i ansiktet, istället för att ”bättra på” makeupen och stänga in porerna ännu mer. Bluepaper lämnar alltid en fräsch, lätt och luftig känsla efter sig!

Bluepaper Switzerland

Köps ofta tillsammans

Bluepaper Switzerland 50st
Get Air Tan Professional Self Tanning
Pris för allt
1584:-

Köps ofta tillsammans

Bluepaper Switzerland 50st
Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Trio Walking On Eggshells
Nouba Earthly Paradise Earth Powder - Duo Bronzing Powder No. 1 Eden
Pris för allt
487:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017

Just nu! 100kr rabatt vid köp över 500kr! Rabattkod: 1LYKO