15 användarbilder
Bobby Oduncu

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.1

Baserat på 10 betyg
5
1
3
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Toppen!

  Detta torrschampoo gillade jag. Håret blev "rent" och fick lite volym och strävhet, utan att bli alldeles för strävt och torrt som det lätt blir med många torrschampon. Kunde absolut använda som "volymspray" men den var inte supereffektiv för just det ändamålet då det la sig ganska snabbt.

  Det behövdes även lite påfyllning då och då för att håret inte skulle se fett ut under dagen, men jag är absolut nöjd med den som vardags-torrschampoo, men skulle kanske inte köpa just denna igen då jag behöver mer effekt för mitt hår som lätt blir väldigt fett.

  Snygg design på flaskan, dock doftar den lite starkt.

  Vänstersidan på bilden är utan torrschampo och högra sidan är med.

  #Lykoinflutester #BobbyOduncu
  4 gillar
 • för 4 månader sedan

  Rekommenderar inte!

  Fungerar inte alls för mig. Tycker att känslan i håret blir som att man har sprayat hårspray, väldigt stramt och orörligt. Resultatet uppnår inte mina önskningar kring ett torrschampo då håret ser knappt renare ut efter applicering än innan. Brukar även använda torrschampo i syfte att få mer volym vilket jag inte tycker att produkten ger även om man fönar håret kallt efter applicering vilket rekommenderas. Jag har ganska tjockt hår och är brunett och jag tycker att torrschampot var svårt att applicera och arbeta in för att torrschampot syns och gör håret vitt även om man masserat in det ett bra tag. Inget torrschampo som jag rekommenderar!

  #Lykoinflutester #Bobbyuduncu
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Kommer inte rekommendera detta torrschampo

  Jag har testat många olika typers av torrschampon och detta är nog ett utav de sämsta jag provat. Håret blir alldeles för strävt och känns mer smutsigt efter att jag applicerat produkter än innan. Det känns som att jag haft i hårspray i mitt hår istället för ett torrschampo och produkter håller inte vad den lovar.

  Jag har blondt hår så därför kan jag dölja att torrschampot är ganska vitt men detta skulle absolut inte fungera på en brunett då det skulle synas att man applicerat det i hårbotten. 

Produkternas utseende har man lyckats med men torrschampot i sig skulle jag inte rekommendera vidare.

  #Lykoinflutester #bobbyoduncu
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Gör inte håret fräscht, men ger stadga

  Förpackningen är fin, och den doftar gott. Men tyvärr tyckte jag inte alls om det här torrshampoot för att fräscha upp håret mellan tvätt. Håret blir för strävt och även vitt. Det tar inte bort fett från hårbotten, utan håret blir bara strävt. Det känns mycket mer som en volymspray än ett torrshampoo.

  Anledningen till att det ändå får 3 stjärnor av mig är för att jag har använt det som just detta, en volymspray. Jag tycker att den funkar toppen att spraya i nytvättat hår inför styling. Nytvättat hår är ofta svårt att styla då det är för mjukt och följsamt. Men denna produkt ger håret en ordentligt stadga och gör att håret går att forma. Gärna till heluppsättningar. Eller för att ge volym i en tofs (som bilden).

  Så är du ute efter ett bra torrshampoo så rekommenderar jag inte denna. Men vill du ha stadga till att göra uppsättningar så fungerar den toppen!

  #lykoinflutester #bobbyodunco

  + 1

  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Nej tack

  Hela den här serien har väldigt eleganta förpackningar. Guld och vitt i kombination ger ett lyxigt och stilrent uttryck, en av de absolut finaste förpackningarna jag sett på hårprodukter, och gulddetaljerna har inte blivit skadade eller slitna alls fastän de konstant har stått i duschen i en månad nu.
  Håret blir väldigt styvt och strävt, mycket mer än med andra torrschampon jag använt, även om jag bara tar lite. Håret blir inte alls följsamt och hur mycket man än försöker borsta ut det känns det ändå strävt och obehagligt. Håret blir ju att se rätt rent ut, speciellt på mig som fort får väldigt flottigt hår se man ju en förbättring, men det blir matt och livlöst hur lite jag än tar. Håret blir dessutom väldigt flygigt och statiskt efteråt. Provade det dock på min pojkvän som har både väldigt tjockt hår och väldigt tjocka hårstrån, och hans hår blev inte alls lika strävt och otrevligt som mitt tunna hår blev. Vet inte om det beror på hårstråna, hårets längd eller om det bara var tur den gången, men skulle för säkerhets skull inte rekommendera det. Kan funka om man är ute efter att ge håret lite volym och stadga när man ska styla det, men skulle inte rekommendera det som torrschampo till någon.
  #Lykoinflutester #BobbyOduncu
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Alltså...nej

  Jag rekommenderar verkligen inte detta torrschampo om du är ute efter en produkt som får håret att kännas rent, se rent ut och som går att borsta ut någorlunda… Man skulle kunna använda produkten som en volymprodukt att tex spraya punktvis för att få tuperingar att hålla bättre, men verkligen inte som ett torrschampo. Mitt hår är fint, torrt och lite längre än axellångt, och vid användning känns håret strävt, kladdigt, orent, ofräscht och det går verkligen inte att få till en frisyr efter att du applicerat det. Borsta håret? Nej nej nej. Första (och sista) gången jag använde torrschampot var vid ett tillfälle när jag inte hann duscha men verkligen behövde se fräsch ut, och det blev katastrof. Dessutom föredrar jag produkter som inte luktar så starkt (helst ingenting) då jag är gravid och har småbarn, och jag tycker inte heller att den luktar speciellt gott. Jag går tillbaka till mitt ”hemmagjorda” torrschampo som fungerar tusen gånger bättre, och som är mycket billigare - maizena. Ger ingen volym men gör håret fräscht och mjukt och perfekt!
  #lykoinflutester #bobbyoduncu
  Gilla

Bobby Oduncu
Dry Shampoo 250 ml

10 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
BOBBY ODUNCU DRY SHAMPOO är ett torrschampo som fräschar upp och ger volym till håret. Absorberar överflödigt fett i hårbotten och lämnar en ren känsla. Föna med kalluft efter du sprayat för bästa resultat. Rekommenderas för alla hårtyper som behöver extra volym.

Innan användning, skaka flaskan väl och spraya i håret på 25 - 30 cm avstånd. Fara - Extremt brandfarlig aerosol.

Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Spreja inte över öppen låga eller andra antändningskällor. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållare. Skyddas från solljus. Får inte utsättas för temperaturer över 50° C. Förvaras oåtkomligt för barn.

250 ml

Köps ofta tillsammans

174:-
423:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter