15 användarbilder
Bobby Oduncu

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 11 betyg
0
3
4
2
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Alldeles "Lagom" stadga

  Denna spray tycker jag har lagom stadga som jag upplever det. Ingen stenhård finish eller alldeles för snäll, det går att borsta igenom håret efter applicering utan problem. Min frisyr satt på plats och lockarna höll på dansgolvet hela natten och till dagen efter.

  Flaskan, doften och resultatet känns väldigt proffsigt, känns som jag varit på salong. Riktig lyxig känsla från hela denna serie helt enkelt, trots det billiga priset. Jag skulle absolut köpa denna igen, är supernöjd.

  Jag rekommenderar denna till er som vill ha lite mer följsamt hår som ändå håller frisyren! Jag gillar inte att använda hårspray överlag då jag inte gillar att håret blir jättestelt, så denna är alldeles lagom för att hålla frisyren på plats.

  #LykoInflutester #BobbyOduncu
  6 gillar
 • för 5 månader sedan

  Kommer inte köpa igen

  Jag tycker att hårsprayet fungerar bra för att borsta ner friss eller vid en vanlig hästsvans för att få håret att hålla sig nere. Tycker inte att sprayet fungerar så bra när det gäller att hålla frisyrer eller om man vill att lockar ska hålla en hel dag eller under en festkväll. Hårsprayet ger inte den stela och hårda känslan som vissa andra hårspray gör, utan håret håller sig fortfarande rörligt, därav blir hållbarheten av lockar och frisyrer inte så långvarig. Gillar doften, speciellt i kombination med schampot och balsamet från samma serie.
  Kommer inte köpa det igen, då det finns bättre hårspray för en billigare peng.

  #Lykoinflutester #Bobbyoduncu
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Fin ytterförpackning men alldeles för hård spray

  På ytterförpackningen står det att det att produkten ska vara en fast spray med flexibel stadga. Sprayen håller måttet med att vara en fast spray men absolut inte flexibel stadga. Sprayen är alldeles för hård för att man ska kunna kamma igenom håret efter man applicerat produkten.

  Det känns som om man öst på med ett billigt hårspray för att få den texturen i håret som produkten efterlämnar sig. Den är lättare att tvätta ur än jag trodde men passar nog bäst till uppsättningar och inte som en produkt man skulle använda till vardags för att fixera lockar eller ett plattat hår.

  Förpackningen har man verkligen lyckats men innehållet håller inte riktigt måttet!

  #Lykoinflutester #BobbyOduncu
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Bobby Onducu Hold Hairspray

  Mycket bra hårspray kladdar inte utan ger en bra stadga
  Mycket fräsch doft och enkel att borsta ur håret eferåt
  Önskade att mindre flaskor kunde tillverkas att kunna ha med i handväskan eller på utlandsresan
  #Tävling
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Bra hårspray för att få följsamt hår!

  Till att börja med är det toppen att produkten är vegansk, stort plus i kanten!
  Det ger en fin glans till håret och produkten luktar väldigt gott. Håret blir inte stelt och fnasigt, utan förblir följsamt och rätt lent. Vilket är bra om man vill ha mjuka lockar. Så det är en bra hårspray att ha till lockat utsläppt hår eller tofs.

  Dock tycker jag det känns som att produkten åker ur rätt fort, och det behövs att man fyller på med hårspray då och då. Men så tycker jag det ofta är med sprayer som har ca 3 i "hold". För att ha en frisyr (i alla fall utsläppt eller halvt utsläppt) som håller hela kvällen behövs det att man fyller på. Så en mindre förpackning av denna produkt hade varit toppen!

  Men allt som allt tycker jag det är en bra spray, men inte den bästa jag testat.

  #lykoinflutester #bobbyodunco
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Mjukt och följsamt

  Hela den här serien har väldigt eleganta förpackningar. Guld och vitt i kombination ger ett lyxigt och stilrent uttryck, en av de absolut finaste förpackningarna jag sett på hårprodukter, och gulddetaljerna har inte blivit skadade eller slitna alls fastän de konstant har stått i duschen i en månad nu.
  Först vill jag be om ursäkt till alla som kan locka sitt hår, för detta är nog första gången jag lockar mitt eget hår. Men huvudsaken är att man kan se resultatet!
  Det är nästan 9 timmar mellan de två bilderna, och eftersom jag så otroligt sällan gör något alls med håret så känner jag mig inte riktigt kvalificerad att avgöra om det är bra eller inte, men jag tror att det har hållit sig rätt bra med tanke på hur långt mitt hår är, lockar brukar gå ur mycket fort. Det jag kan säga dock är att om man borstar igenom håret, som det står på flaskan att man ska göra, blir håret väldigt följsamt och mjukt. När jag använde det borstade jag igenom lätt och det kände knappt att jag hade hårspray i, men utan sprayen hade nog inte håret haft några lockar alls kvar i slutet av dagen så den hjälper ju något iallafall. Skulle nog rekommendera detta till den som inte gillar den typiska, hårda känslan av hårspray. Dessutom luktar den ganska gott och inte så starkt som jag ofta uppfattar att hårsprayer gör. Och som vanligt är det ju alltid bra att den är 100% veganskt!
  #Lykoinflutester #BobbyOduncu

  + 1

  Gilla

Bobby Oduncu
Hair Spray 300 ml

11 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
BOBBY ODUNCU HAIRSPRAY är en fast hårspray med flexibel stadga som bildar en tunn film runt hårstråt för att fixera din frisyr och hålla den på plats hela dagen. Lämnar en fin glans i håret.

100% vegansk.

300 ml

Köps ofta tillsammans

448:-
472:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter