15 användarbilder
Bobby Oduncu

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 11 betyg
1
0
5
4
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Prisvärt!

  I kombination med schampot så älskade jag detta balsam. Det gjorde håret mjukt och följsamt. Jag har fint, torrt och skadat hår som knappt har gått att borsta ut utan att vara som tuggummi. Med detta går det superenkelt att borsta ut och känns mycket fräschare och återfuktat.
  Utan att tynga ned och göra håret fett, som jag upplever att händer med mitt hår oftast.

  Det luktar fantastiskt och inte för mycket, den praktiska flaskan har en fin design och det behövs inte överdrivet mycket produkt, så den räcker ganska länge.

  Jag skulle verkligen köpa denna duo igen då den passar mitt hår utmärkt.

  Rekommenderar!

  #LykoInflutester #BobbyOduncu
  5 gillar
 • för 3 månader sedan

  Gör sitt jobb!

  Jag har axellångt och relativt tjockt hår och tvättar håret ca 2-3 gånger i veckan. Produkten är dryg, det behövs inte alls mycket produkt för att känna ett önskat resultat. Håret känns lätt och ger bra fukt. Balsamet luktar väldigt gott, och doften är ganska stark och håller i sig. Jag upplever inte någon märkbar skillnad jämfört med tidigare balsam jag har använt men mitt hår har aldrig varit särskilt torrt eller skadat. Gillar att det är veganskt och flaskans lyxiga design. Har använt balsamet tillsammans med schampot och tycker att det har varit en bra kombination.

  #Lykoinflutester #Bobbyoduncu
  2 gillar
 • för 4 månader sedan

  Ger bra fukt, men har något stark doft

  Jag har blondt hår som är rakt med mycket volym och det behöver alltid lite extra fukt både när det kommer till balsam, inpackningar och oljor efter tvätt. Jag har använt detta balsam tillsammans med schampot i över en månads tid och jag är positivt överraskad. Jag använder alltid paraben- och sulfatfritt balsam och kan tycka att detta balsam är lite väl dyrt för att innehålla parameter och sulfater men eftersom det produceras i Sverige och att en frisör står bakom produkterna så kan jag ändå förstå prissättningen.

  Balsamet reder ut håret och ger den fukt mitt hår behöver utan att lämna det flottigt. Doften är något stark för min smak och skulle tyckt om den desto bättre om den var lite mildare. # #Lykoinflutester #Bobbyoduncu
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Ett bra balsam!

  Ett bra prisvärt balsam. Det är toppen att produkterna är producerade i sverige och är vegansk. Det är verkligen ett stort plus i kanten.

  Jag har vågigt/lockigt hår vilket gör att mitt hår alltid är rätt torrt och behöver mycket fukt och näring. Vissa produkter gör att håret blir tungt och fett, men inte dessa. Jag upplever att håret blir återfuktat och fortfarande känns lätt. Balsamet doftar även väldigt gott!

  Produkterna är även dryga, det behövs inte mycket för att räcka till hela håret. Och då har jag ganska långt och tjockt hår.

  Förpackningarna är superfina och står snyggt på hyllan i badrummet, vilket alltid är ett plus. Det är även supersmidigt att få ut produkten.

  Det enda minus jag har är att jag upplever att jag behöver tvätta håret oftare än vanligt med det här detta schampoo och balsam. Men det kan ju bara vara en övergångsfas när man byter produkter.

  #lykoinflutester #bobbyodunco
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Helt okej

  Hela den här serien har väldigt eleganta förpackningar. Guld och vitt i kombination ger ett lyxigt och stilrent uttryck, en av de absolut finaste förpackningarna jag sett på hårprodukter, och gulddetaljerna har inte blivit skadade eller slitna alls fastän de konstant har stått i duschen i en månad nu.
  Balsamet luktar mer som en parfym än ett klassiskt balsam, och det luktar så otroligt gott! Det luktar lite annorlunda mot schampot i samma serie, men de passar väldigt bra ihop.
  Håret blir väldigt mjukt av detta balsam, och det är lite svårt att avgöra då mitt hår alltid har varit fint och blankt, men jag tror att mitt hår kan ha blivit ännu blankare nu när jag använt detta balsam i en månad! Men annars tycker jag inte att det gör sådär jättemycket för mitt hår. Det är varken slitet, skadat, sprött eller svagt, så någon med skadat hår kanske ser mycket tydligare och större resultat än vad jag gjort. Dock blir inte mitt hår flottigt fortare med detta balsam än med andra, vilket har varit fallet några gånger med dyrare balsam som är riktat mot skadat hår, så det är ju såklart ett plus. Dock vet jag inte riktigt om detta är för mig. Har du skadat och slitet hår? Ge det en chans, för det känns väldigt bra. Men behöver ditt hår ingen särskild vård skulle jag inte lägga pengar på detta. Men, som alltid, att det är 100% veganskt är ju ett jättestort plus!
  #Lykoinflutester #BobbyOduncu
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Helt ok.

  Helt okej produkter! Jag har torrt och fint hår, och efter tvätt känns det någorlunda återfuktat och mjukt. Fortfarande lite trassligt dock. Doftar gott, men jag föredrar produkter som är oparfymerade eller med naturliga ingredienser istället för tex parfym. Men det är ju en smaksak. Det känns bra att produkterna är veganska och tillverkade i Sverige! Och fina, lyxiga förpackningar.

  Direkt efter balsamet är ursköljt så känns håret mjukt och följsamt. Det återfuktar inte riktigt så mycket som jag hade önskat men helt okej ändå! Mitt hår kräver ändå ett leave-in för att kunna redas ut lätt, men har man inte torrt hår fungerar det nog bättre.

  Jag kommer inte att köpa dessa produkter igen men de fungerade ändå ganska bra tycker jag. Dessutom prisvärda.
  #lykoinflutester #bobbyoduncu
  Gilla

Bobby Oduncu
Multi Repair Conditioner 250 ml

11 Betyg
199:-
Beskrivning
Ingredienser
BOBBY ODUNCU MULTI REPAIR BALSAM är ett utredande och mjukgörande balsam som motverkar frissigt hår. Hydrolyserade veteproteiner reparerar håret inifrån och ut samt stänger effektivt fjällskiktet för att klara yttre påfrestningar. Tvätta håret med Bobby Oduncu Multi Repair Shampoo och avsluta med Multi Repair Balsam för bästa resultat.
 • Ger håret lyster och lämnar ett fylligt resultat
 • Reparerar & förebygger skadat hår​
 • 100% Vegansk & tillverkad i Sverige, fri från parabener och sulfater
250 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter