Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

B.O.N. Anti Ageing Face Cream 50ml

4115
1 Betyg
195:-

Vi har utvecklat en ansiktskräm av världsklass som inte sviker genom att:

  1. Se till att formuleringen är så naturlig som möjligt och inte innehåller några potentiellt skadliga ingredienser;
  2. Håller pris överkomligt - skapa en produkt som är precis lika bra som Clarins & Clinique men till halva priset.
  3. Se till att produkten är lämplig för känslig hud:
  4. Formuleringen är pH-balanserad för 5,5, och en allergen fri doft har använts, för att se till att även den mest känsliga hud kan gärna använda denna produkt.
  5. Alla aktiva ingredienser är naturligt framställda.

Effektiviteten av produkten har testats kliniskt av Derma Consult i Tyskland och resultaten visade signifikant förbättring i:

  • Hudens fuktighetsbalans
  • Hudens elasticitet
  • Hudens fasthet
  • Hudens jämnhet
  • Rynkornas djup

Kommentarer och omdömen från kunder har varit mycket positiva och även konsumenter som tidigare varit lojala mot vissa märken, verkar vara villiga att byta.

För att hjälpa dig att bättre förstå varför vår produkt fungerar så bra, kan nu nedan se de viktigaste aktiva ingredienserna i formuleringen med deras individuella fördelar:

Sackarid isomerat (Pentavitin)
Sackarid isomerat, härstammar från D-glukos av vete, och är utformad för att likna en kolhydratkomplex som finns i det mänskliga hornlagret.
Den ger upp till 72 timmars djup fukt som den har en unik bindande mekanism som säkerställer att den inte tvättas bort, men fortsätter att förbättra fukthalten tills huden fjällar av. 

Hydrolyserat sojafiber (PRO-COLL-ONE)

Högrenade glykopeptider som erhållits från soja, PRO-COLL-ONE, och är en  ingrediens i kollagen I syntes. Med sin kraftfulla och riktade effektivitet bidrar till att förbättra hudton och minskar rynkornas synlighet.

Hydrolyserat Candida Saitoana Utdrag Fiber (CELLDETOX)
CELLDETOX är ett renat a-glukan aktiv ingrediens, vilket avgiftar cellerna genom att ta bort förändrade cellkomponenter (oxiderade proteiner och peroxidised lipider). Det ökar också hudvävnadens livslängd och blockerar ackumuleringen av lipofuscin aggregat (åldrignsmarkör). Denna ingrediens ger jämnare ansiktsdrag och återupplivar hudens lyster samtidigt som den jämnar ut linjer och hudton. 

Grape Seed Oil
Druvkärneolja har en fin struktur och är nästan luktfri, ljus i konsistens och absorberas lätt av huden. Den har stora uppmjukande egenskaper, vilket gör den till en idealisk hudvård ingrediens. Det har också milt sammandragande egenskaper, som bidrar till att strama upp och ge en jämn hudton, vilket gör den idealisk för anti-aging produkter. Grape Seed Oil är lätt och har en fin textur vilket göratt den inte orsakar akne. Därför är den mycket användbar för fuktgivande produkter avsedda för användning på normal och akne benägen hud.Oljan innehåller palmitinsyra, palmitolsyra, stearinsyra, oljesyra, linolsyra, samt alfa linolensyra, icosanoic, icosenoic och dokosansyra fettsyror. Linolsyra är mycket viktigt för hudens hälsa liksom för cellmembran.Vindruvskärnextrakt innehåller proantocyanidiner, som är mycket potenta antioxidanter; hjälper till för att minska solens skadliga effekter och minska fria radikaler. Proantocyanidiner är också behjälpliga vid sårläkning.Denna olja neutraliserar effekterna av dom fria radikaler som uppstår och bortsett från dess stora fuktgivande egenskaper, förbättrar den huden struktur, vilket gör den till en populär ingrediens i kosmetiska tillverkning.

Nyponolja - är en ganska ny ingrediens i moderna kosmetiska hudvårdsprodukter, men har fått en stor uppmärksamhet, eftersom den innehåller stora mängder C-vitamin, som inte bara är helande utan är också en underbar ingrediens i anti-aging produkter .Vi använder oss av nyponolja i många av våra produkter. Denna form av C-vitamin i form av en olja är icke-irriterande för huden, och förhindrar den irritations effekt som vattenlösligt Vitamin C kan ha vid interaktion med järnet i huden vilket inte händer när C-vitamin i nyponolja samverkar med huden.Den har exceptionella uppmjukande egenskaper, samtidigt som det fungerar som en antioxidant. Det är också hög i GLA (Gamma-linolensyra), vilket bidrar till att minska tecken på åldrande, särskilt de fina linjer runt ögonen (kråksparkar) och linjer runt munnen, liksom torrhetstecken som kommer från mycket vistelse i solen eller kalla klimat.På grund av de höga nivåerna av fettsyrorna - linolsyra (47,4%) och linolensyra (33%) – hjälper den huden att läka och påskyndar förnyelse, samtidigt förhindrar bildandet av tjock keloid ärrvävnad  och är till hjälp för att läka brännskador, ärr och hudbristningar.Oljan tränger ned i huden mycket snabbt, vilket gör det till en bra fuktgivare och med alla andra positiva egenskaper, är det lätt att förstå varför det beskrivs också som "oil of youth”.

Avokadoolja - är en av de naturliga oljor som lättast tas upp av huden och transporteras in i vävnaden. Dess underbara mjukgörande och återfuktande egenskaper gör den idealisk för torr, uttorkad och mogen hud. Dessutom hjälper den också till att lindra torrhet och klåda orsakat av psoriasis och eksem.Det är hög i steroliner, vilket bidrar till att minska åldersfläckar och hjälpa till att läka solskador och ärr. Det är sterolinerna (även kallade växt steroider) i oljan som hjälper till att mjuka upp huden och som ger en överlägsen fuktgivande effekt. Av denna anledning är det en idealisk ingrediens för att ha med i en produkt för människor med uttorkad-, sol- skadad hud, eftersom den är både fuktgivande och närande i förening.Denna rika och närande är rik på vitamin A, B1, B2 och D, lecitin, kalium samt vitamin E.I en studie som gjorts vid institutionen för livsmedelsteknik och bioteknik, Technion-Israel Institute of Technology 1991, visade det sig att avokadoolja ökar avsevärt mängden kollagen i huden - vilket normalt är under attack när vi blir äldre

Vitamin E
Vetenskapliga studier har visat att vitamin E har mycket specifika fördelar för huden:

  • Den skyddar huden från miljöföroreningar
  • Den har en skyddande åtgärder mot UV-strålning - även om det inte kan klassas som en solkräm
  • Det är en utmärkt fuktgivare som  innehåller kraftfulla antiinflammatorisk effekter - och detta förhindrar för tidigt åldrande, eftersom inflammatoriska tillstånd i huden är en ledande orsak till för tidigt åldrande av huden 
  • Den har utmärkta sår läkande egenskaper

Bortsett från alla dessa utmärkta kvaliteter, förbättrar också Vitamin E penetrationen av andra föreningar in i huden och absorberas i sig mycket ävl av huden.
Miljögifter, samt oxidativa material i kroppen, orsakar bildandet av "fria radikaler" som är oparade syremolekyler, vilket tär på cellerna, och kan orsaka skador, vilket direkt resulterar i för tidigt åldrande. Vitamin E är en mycket effektiv antioxidant, del av den fenoliska OH-gruppen i kromanringen, och hjälper till att avlägsna "fria radikaler", och därigenom säkerställer att oxidativ skada inte inträffar, genom att störa den kedjereaktion som orsakas av de fria radikalerna .
Andra studier har också visat att vitamin E skyddar fibroblast i huden - dessa är de celler som utgör kollagen, glykosaminoglykaner, liksom de elastiska fibrerna och glykoproteiner som finns i den extracellulära matrisen av huden.
Lokal applicering av E-vitamin har också visat sig vara effektiv har utmärkt mjukgörande egenskaper och bidrar till att förebygga transepidermal vattenförlust från huden, vilket ökar den naturliga fukthalten i huden.

Bivax
Bivax låser in fukt och skyddar huden från skadliga miljöfaktorer. Bivax mjukar effektivt upp  huden och skapar en långvarig skyddande beläggning. Det är också en naturligt närande fuktgivare som har antiinflammatoriska, antibakteriella egenskaper
Caprylic / kaprintriglycerider
I hudvård erbjuder kaprylsyra/ kaprintriglycerider flera viktiga fördelar: de erbjuder en märkbar mjuket i produkter, de uppvisar utmärkta antioxidant egenskaper för att förlänga den naturliga hållbarheten, de erbjuder huden vårdande fördelar och de är särskilt lämpade för känslig hud och fet hud. 

Glycerin
Glycerin absorberar vatten från luftenv vilket gör att den kan ge vatten till huden, vilket gör det en populär ingrediens i hud och kosmetiska produkter. När huden åldras får den svårare att behålla fukt och det kan orsaka grov, tråkig hud som är benägen till irritation och rodnad, men med hjälp av regelbunden användning av glycerin kan dessa problem förebyggas. Det hjälper också din hud att bli smidigare genom att fylla i de mikroskopiska sprickor som finns i torr hud. På grund av dess dubbla förmåga att återfukta huden och fylla i luckor i torr hud, kan glycerin skydda ditt ansikte genom att hålla det yttre lagret av huden intakt. Detta lager är viktigt eftersom det är den naturliga barriären. 

Jojobaolja - är en idealisk fuktgivare eftersom den liknar den naturliga oljor som kroppen producerar på en regelbunden basis. Den absorberas lätt och lämnar huden mjuk och smidig. Denna naturliga fuktgivare är speciellt effektiv för behandling av torr och åldrande hud.

Övrigt:
Konsumenternas intresse för premiumskönhetsprodukter fortsätter med oförminskad styrka, med fokus på vetenskapliga innovationer tillsammans med en önskan om naturliga ingredienser och gröna produktlinjer. Trend forskning bekräftar att en stark grupp av köpare sätter särskilt värde på högkvalitativa produkter med unika egenskaper; produkter som bidrar till en känsla av välbefinnande..

Förutom fysiska obehag, kan grov, flagnande eller irriterad och torr hud orsaka psykiskt lidande och osäkerhet i sociala situationer. Att ha en bra fuktgivare för huden är därför fortfarande en mycket viktig del i en hudkräm.

Med tanke på dessa förväntningar har vi skapat Intensiv Moisturiser sortiment som ger djup, varaktig fukt och en skön känsla till huden. 

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1757-101-0050
B.O.N

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
294:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
523:-

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
30 butiker
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

 

Copyright 2016
Kundtjänst