1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 8 betyg
0
0
0
1
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 5 månader sedan

  Bondi sand är rolls roycen av BUS produkter.

  Detta är Utan tvekan den bästa brun utan solen på marknaden i mina ögon.
  Jag är tidigare frekvent användare av samma foam i nyansen ”Dark”+ gradual tanning milk dagen efter, men måste ändå säga att jag älskar denna ännu mera.
  Jag applicerar denna med deras BUS handske och har aldrig haft problem med ojämt resultat varken av deras ljusare nyanser eller denna, efter en scrub med lykos scrubhandske.
  Denna är ännu något grönare i tonen än nyansen DARK som har en hel del röda pigment i sig, vilket gör att denna ser ännu mera ”naturlig” ut.
  Denna går för mig under kategorin ”heavy duty” BUS produkter, vill du ha en lätt glow/ mild ton så är detta eller deras DARK inte brun utan solen för dig.
  Den färgar av sig innan man sköljt av den morgonen efter på ALLT som är ljust, och du kan ej göra någon aktivitet som innehåller vätskor eller svett innan du sköljt av den, upplever dock att denna färgar av sig mindre och torkar snabbare än nyansen DARK.
  (Vaknar du på morgonen efter och du svettats lite under natten= lite ränder, så har jag dock aldrig haft problem med ojämnhet/ränder efter dusch)
  Denna är lika mörk som två lager ca av nyansen DARK.
  Sköljer av den morgonen efter och applicerar deras gradual tanning milk och resultatet är = årets sommarbabe!
  Doftmässigt så luktar den givet BUS, dock minst av de 70 andra jag testat med en doft av kokos.
  Deras Gradual tanning milk i kombon med body shops coconut mist luktar som rena sommarkänslan.
  Gradual tanning milk, kan man i mina ögon även svettas i och göra andra aktiviteter utan att den rinner eller börjar lukta starkt, den kan dock färga av sig Något på ljusa kläder, särskilt om du svettas.
  Denna fadear snyggt och jag har heller aldrig haft problem direkt med att ”ta bort” inför återapplicering, Gradual tanning milk underhåller även färgen jättefint, om man applicerar den regelbundet mellan användningen av deras foam produkter.
  Alltså, appliceringshandsken+foam+gradual tanning milk= bästa BUS kombon!
  8 gillar
  • för 5 månader sedan
   Kan tillägga också att trotts att den färgar av sig på ljusa textilier innan man duschat av den, försvinner det alltid för mig utan spår efter en tvätt☺️
   1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 månader sedan

  Bästa jag testat!

  Du blir BRUN, och med en fin ton! Älskar denna! Men ett litet minus för att den färgar av sig på typ allt innan du duschat av den
  Gilla
 • Fantastiskt snygg färg!

  Är såå nöjd med denna bus! Har testat andra bus innan och sett ut som en morot. Eftersom Bondi Sands har en grön underton slipper man detta. Helt underbart! Blir en jämn snygg bränna och den ser äkta ut.
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 månader sedan

  Bästa någonsin!

  Har testat sååå många olika brun utan sol produkter, denna är överlägsen! Blir verkligen brun av den,och inte bara solkysst! 2 veckor utomlands? Nej tack! Bondi Sands ultra dark it is! Älskar!
  1 gillar

Bondi Sands
Self Tanning Foam Ultra Dark

8 Betyg
319:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Sol, strand och hav - upplev känslan av den australiensiska drömmen. Bondi Sands Self Tanning Foam, en kokosdoftande och fjäderlätt brun utan sol-mousse berikad med aloe vera, ger din hud samma glow som en dag på Bondi Beach.

Steg 1: För en jämn gyllene ton, se till att huden är torr, ren och exfolierad.

Steg 2: Tryck ner flaskans pump ett par gånger så att du får generöst med Bondi Sands Self Tanning Foam i en appliceringshandske. Fördela moussen över ben, armar och kropp med långa svepande rörelser. Använd det som är kvar i handsken för ansikte, armbågar och knän.

Steg 3: Skölj av dig efter en timme. För en djupare färg som håller längre, vänta med att skölja av huden i upp till sex timmar. Duscha i varmt vatten och klappa försiktigt huden torr. Om du önskar en ännu djupare ton, applicera ett andra lager Bondi Sands Self Tanning Foam efter 30 minuter.

200 ml

Köps ofta tillsammans

408:-
707:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter