Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Boots No7 Protect & Perfect Intense Gift Set Trio

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

No7 Protect & Perfect Intense Day Cream ger dig oslagbart 5* UVA-skydd mot främsta orsaken till hudens åldrande! Med 5 stjärnigt UVA-skydd, SPF15 och ett antioxidant komplex erbjuder dagkrämen ett avancerat skydd mot skadliga effekter av solens strålar som åldrar huden i förväg. Den skyddande och föryngrande dagliga formulan jämnar ut djupa linjer och rynkor och hjälper till att fördröja nya att uppstå. Ett hudåtstramande pro-retinol komplex, innehållande Lipopeptider och Alfalfa-extrakt, arbetar för att hjälpa hudens återuppbyggnad och bibehålla elasticiteten. Framtagen för att stilla din huds behov nu och hjälpa den till en ungdomligare framtid.
SPF 15 och 5*UVA-skydd ger oslagbart 5-stjärnigt skydd mot den främsta orsaken till hudens åldrande

50ml


Boots No7 Protect & Perfect Intense Night Cream
Framtagen för att i harmoni arbeta med hudens naturliga reparationsprocess under natten. Den revitaliserande och föryngrande nattkrämen jämnar ut djupa linjer och rynkor och hjälper huden att återhämta sig från dagen. Det patenterade antioxidant komplexet med Boots´ hudåtstramande pro-retinol komplex, som innehåller Lipopeptider och Alfalfa extrakt, hjälper huden att återställa sin struktur och bibehålla elasticiteten

50ml

 

Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum Ett rikt och lyxigt serum som reducerar uppkomsten av djupare linjer och rynkor. Perfekt för dig som vill tona ner uttryckslinjer och rynkor.Serumet absorberas lätt av huden och förbättrar omedelbart hudens lyster. Oberoende tester har visat att Protect & Perfect Intense Beauty Serum har genuint, långsiktiga anti-ageing fördelar som synligt visar en förbättring på struktur, elasticitet och den av sol åldrande huden. Ju längre Protect & Perfect Intense Beauty Serum används, desto effektivare är den. Antioxidant komplex (Mullbär, Ginseng, Vitamin C) förhindrar skador som uppstår från fria radikaler, orsakade av solstrålar, luftkonditionering och föroreningar.

30ml

 

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1060-113-0130

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018