1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 39 betyg
2
0
0
8
29
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 veckor sedan

  Toppenbra!

  Helt fantstisk! Jag har använt många epilatorer från olika märken men de ifrån Braun är absolut bäst. Den tar även de kortaste hårstråna och ger slät hud. Batteriet håller länge på en laddning vilket är super. Den är bekväm att hålla i handen och har en praktisk liten lampa på så att man ser håren bra. Så bra att huvudet är flexibelt så att man kommer åt bra. Jag kan verkligen rekommendera den! Jag fick köpa varan via Smartson till reducerat pris men hade köpt den även till fullpris då den är superbra!
  2 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Magisk!!

  Jag fick äran att köpa denna via Smartson. Jag har sedan tidigare haft Braun silk-epil som jag varit otroligt nöjd med och trodde ju inte det skulle finnas än bättre på marknaden. Kan varmt rekommendera Braun silk-epil Flex. Den är bekväm att hålla i och huvudet är flexibelt så att man kommer åt även på de svåra ställena. Jag kan verkligen rekommendera den!
  Otroligt lätt, smidig och når de kortaste stråna tackvare det flexibla huvudet och egonomiska handtaget. Tack Braun för att ni ännu en gång levererar epilator i världsklass!!
  Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Toppen!

  Fick möjlighet att vara testpilot för denna via Smartson till ett reducerat pris, och den levererade verkligen! Kommer åt även dom minsta hårstråna. Lampan på den gör att man ser tydligt. Och det flexibla huvudet följer kroppen perfekt! Ett riktigt bra köp! Har testat flera olika, men denna är verkligen helt klart den bästa!
  Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Superbra köp!

  Brauns epilatorer och ladyshaves är de bästa på marknaden.
  Apparaten är smidig att använda. Lång batteritid och det bästa av allt: en lampa så man ser var man rakar. Helt suveränt!
  Superbra med flexhuvud när man ska epilera. Går så mycket lättare att få bort alla hårstrån då. Det enda jag önskar är att det även vore flex på det vanliga rakhuvudet.
  totalt sett en mycket bra produkt!
  Jag fick köpa den till rabatterat pris via Smartson och är supernöjd med den. Men den är helt klart värt sitt pris även om man köper den till fullpris.
  Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Aldrig mera vaxning!

  Har provat epilator förut och blev avskräckt och trodde inte att jag skulle våga prova igen.
  Men så fick jag chansen att genom Smartson köpa denna "Top Of The Line" modell till ett reducerat pris så tog jag chansen.
  Nu kommer jag använda den regelbundet framöver!
  Ett tips, se till att hårstråna inte är allt för långa så blir det mindre smärtsamt, använd trimmer först om håret är långt.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Bästa jag haft

  Testat med rabatterat pris via Smartson. Den är tystare än de maskiner jag haft tidigare, har använt epilator i 30 år detta är en top maskin Rekommenderas varmt
  Gilla

Braun
Epilator 9020 3D Flex

39 Betyg
1899:-
Braun Epilator 9020 3D Flex är toppmodellen med fullt flexibelt epileringshuvud, som ger bekväm och mer följsam användning även på svåråtkomliga ställen.
SensoSmart systemet ger automatiskt rätt effekt efter behov för ett perfekt resultat.
Fångar och avlägsnar även de minsta och kortaste hårstrån, ända ner till 0,5mm.
100% vattentät, helt anpassad för användning i dusch och bad.
Upp till 50 min driftstid på endast 1 timmes laddning.
 • Kategori:Epilator
 • Artikelnummer:
  1062-341-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter